top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


9U4         MKP      
  Y    X    4     G8I
3QU   PT7   EUI      
T      Y    H W   YFO
FPO         NT1      
Pretraga  
Novosti

12. drvno-tehnološka konferencija

14.05.2015.

Već tradicionalno 12. drvno-tehnološka konferencija će se održati u prvoj nedelji juna ove godine, odnosno od 1. do 2. 6. u Opatiji gde se očekuju predstavnici vodećih firmi iz oblasti prerade drveta i proizvodnje nameštaja ne samo iz Hrvatske, nego iz regiona, zatim predstavnici javnih šumarskih preduzeća, državne uprave, kao i predstavnici EU institucija i strukovnih udruženja, dobavljači tehnologija, dizajneri, vodeći ekonomisti kao i predstavnici bankarskog sektora koji uobičajno prate ulaganja u ovu privrednu granu.

Kao centralno godišnje okupljanje drvnog sektora u Hrvatskoj i regionu, konferencija svake godine donosi aktualne podatke o tržišnim kretanjima i trendovima u drvoprerađivačkoj industriji, a ove je godine glavna tema konferencije PRIMENA INOVACIJA U SEKTORU PRERADE DRVETA. Naime, konkurentnost kao preduslov za rast i razvoj sektora postaje dominantna okosnica poslovanja svake firme i zbog toga je primena inovacija na svim nivoima poslovanja jedan od osnovnih načina kako osigurati opstanak na zahtevnom tržištu.

Pomenimo da je prošlogodišnja, 11. drvno-tehnološka konferencija, prema oceni učesnika, do sada bila najuspešnija ne samo po sadržaju i programu rada, nego i po broju učesnika kao i zanimljivostima i koristi prilikom studijske posete koja je prvog dana Konferencije organizovana u Gorskom kotaru. Tom prilikom se veći broj učesnika ovog skupa upoznao se poslovanjem Hrvatskih šuma UŠ Delnice, posebno u kontekstu saniranja posledica prošlogodišnjeg ledoloma, a poseban doživljaj je bila poseta firmama Drvenjača, Lokve i Energy Pellets.

 

Podsećamo, Drvno-tehnološka konferencija je centralni skup drvoprerađivačke industrije i šumarstva u Hrvatskoj i regionu. Prva drvno-tehnološka konferencija je održana 2004. godine. Tada pa i danas, cilj konferencije je okupiti predstavnike iz proizvodnog, trgovačkog, akademskog i institucionalnog okruženja u sektoru šumarstva, prerade drveta i proizvodnje nameštaja...

Za učestvovanje na 12. drvno-tehnološkoj konferenciji možete se prijaviti preuzimanjem PDF prijavne ili online, ovde.

Centar za razvoj i marketing d.o.o.
Kršnjavoga 1 (Westin/II kat/soba 208), HR-10000 Zagreb
faks: +385 (0)1/6329-114, tel: +385 (0)/6329-110
e-mail: info@centar-marketing.com, www.drvna-konferencija.hr