top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


UJA         S6N      
X D    M      L   22G
M 6   C9W   GSH      
W D    6      6   TJ4
SE7         P6H      
Pretraga  
Članci i autorski tekstovi

ZOOM NOVOSTI DESIGN GUIDE

Pored dekora ZOOM Novosti EGGER predstavlja novo izdanje ZOOM Novosti Design Guide u 2014.

Design Guide je dragocen alat za primenu ideja – posebno za stolare i arhitekte. Sa svojim predlozima dizajna, ZOOM Design Guide služi kao vodič za projekte, nudi preporuke materijala, podržava proizvođače u razvojnim projektima sa kupcem i veoma je praktičan i jednostavan alat za primenu.
Klaus Monhoff, vođa odeljenja za dekor i dizajn u EGGER grupi, objašnjava da se u 2014. neprestana promena ogleda u potrebi za stvaranjem kombinacija: „Kombinovanje i usklađivanje materijala, boja, stilova, površina i trendova u 2014. dobija na važnosti i dostiže novu dimenziju. To pokazuje i 20 novih ZOOM dekora sa 7 struktura.“

Egger- ZOOM NOVOSTI DESIGN GUIDE

Novo izdanje objavljeno u jesen 2014. nudi četiri različita prostorna koncepta kako stručno kombinovati naših 20 novih ZOOM dekora i 6 novih struktura.
Predstavljena su primenljiva rešenja za javne prostore od radnje do hotela kao i dizajnerski predlozi za kuhinju i dnevni boravak. Svaka prostorna situacija pokazuje različite dekore u drugačijim veličinama i proporcijama. Krupni planovi dovode u fokus detalje i kombinacije struktura i boja i prenose osećaj atmosfere.
Budite inspirisani uzbudljivim, modernim i usklađenim uni bojama, drvnim dekorima i reprodukcijama materijala, kao i novom generacijom površina u mnogobrojnim mogućnostima kombinovanja.

NOVA ELEGANCIJA
Aktuelna trend tema unutar ZOOM Novosti Design Guide je usmerena na novu eleganciju u dizajnu nameštaja. Elegantnost i lakoća ne podrazumevaju samo pojam težine već i lake, elegantne, skladne forme. Ovaj trend utiče i na dizajn nameštaja: Modularni dizajn čini nameštaj promenljivim/prilagodljivim i podržava razigrana individualna rešenja. Danas nameštaj sve manje služi za odlaganje – umesto toga se koristi za oblikovanje životnog prostora. Tako promenljiv dizajn zahteva jednostavnu eleganciju koja se uvek može prilagoditi vanvremenskim materijalima. Kada je reč o drvnim dekorima, ove skladne forme zahtevaju vanvremenske, elegantne vrste drveta prirodnog izgleda.

EGGER, dnevni boravak
SAVREMENOST I IZRAŽENE KARAKTERISTIKE MATERIJALA predstavljene su u ovoj dnevnoj sobi uređenoj u stilu potkrovlja. H3326 Hrast Gladstone sivo-bež je moderan dekor, a zahvaljujući sinhronizovanoj površini ST28 FEELWOOD Nature istovremeno deluje i autentično. Zato ovi elementi nameštaja izgledaju realistično i predstavljaju zanimljiv kontrast dekoru W1200 Porcelan. F310 Ceramic zarđali je upotrebljen kao akcent na stočiću za kafu uvođenjem još jednog upadljivog materijala koji se ističe svojom keramičkom površinom ST87.

Egger dekori

Savremenost i izražene karakteristike materijala, EGGER ZOOM kolekcija

AKCENAT NA ZOOM KOLEKCIJU CENTRALNE I ISTOČNE EVROPE
Dekor kombinacije su izabrane iz postojeće lager ZOOM kolekcije od preko 170 dekora. Pregled svih 20 dekora ZOOM Novosti u kombinacijama može se naći u integrisanom delu „Preporučene kombinacije dekora“, dok priložen program isporuke omogućava brzu informaciju o dostupnosti proizvoda za sve ove dekore!
Registrujte se na myEGGER za pristup online verziji ili se obratite svom lokalnom EGGER dobavljaču za dobijanje štampanog izdanja.