top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


 M          MRA      
8Q     X    U     AKD
 4    O2U   CR9      
 M     1    T B   63R
TI4         8HK      
Pretraga  
Članci i autorski tekstovi

Spoj snage i preciznosti

Kada konkurentnost označava proizvodnju bez granica
Tržište danas zahteva rešenja koja ispunjavaju posebne potrebe veoma raznovrsne proizvodnje, da bi se proizveli prilagođeni proizvodi brzo i za određeno vreme.
Biesse stvara tehnologiju koja može da ispuni zahteve kompanija koje proizvode prema narudžbini, sa značajno smanjenim troškovima i vremenom ciklusa.

Rover C - Biesse radni centar nudi jedinstvena tehnološka rešenja da bi se ispunila očekivanja u smislu produktivnosti i fleksibilnosti većine zahtevnih proizvođača.
Rover C je novi centar za preradu koji služi za proizvodnju nameštaja, stepeništa i delova za vrata i prozore svih oblika, veličina i debljina sa lakoćom. Dizajniran je za korišćenje u teškim uslovima rada koji zahtevaju velike alate i agregate.
Učinak koji je iznad industrijskog standarda
Rover C radni centar nudi jedinstvena tehnološka rešenja da bi se ispunila očekivanja u smislu produktivnosti i fleksibilnosti većine zahtevnih proizvođača.
Radna jedinica sa 5 interpolacionih osa od 21,5 kW i 8000 rpm, najmoćnija na tržištu, podržava složene operacije prerade istovremeno osiguravajući kvalitet i preciznost.
Prerada veoma debelih delova je moguća zahvaljujući radnoj visini od 400 mm.

Biesse Rover C  Biesse Rover C
Više mogućnosti za mašinsku obradu
Moguća kombinacija jedinica od 5 i 4 ose omogućava izradu bilo kakvog tipa proizvoda.

Biesse Rover C  Biesse Rover C
Smanjenje radnog ciklusa za veću produktivnost
Nezavisne Y ose, koje omogućavaju mašini da izvrši promenu alata, a da time ne utiče na vreme ciklusa, i velika brzina vektorskih osa (od 124 do 156 m/1’) i ubrzanje (od 3,5 do 5 m/sek˛) garantuju veću produktivnost.
Među inovacijama, duplo skladište za alat na X nosaču alata sa 44-66 pozicija, koje može da primi testeru sa poprečnim presekom od 400 mm, i vertikalni lančani nosač alata na Y osi sa 10-15 pozicija garantuju brzo menjanje alata i smanjeno vreme obrade.
Više informacija možete naći na web stranici biesse.com.

Grupa Biesse promoviše, neguje i razvija blizak i konstruktivan odnos sa klijentima da bi bolje razumela njihove potrebe i poboljšala svoje proizvode i usluge nakon kupovine. Sa svojom globalnom mrežom i visoko obučenim timom, preko ovlašćenog predstavnika TOP TECH WOODWORKING, Grupa Biesse pruža tehničke usluge i obezbeđuje rezervne delove za mašine. Kompanije širom sveta biraju Biesse zbog inovativne snage njenih tehnoloških rešenja.