top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


TYI         6LJ      
  L    3    E M   TCL
D7A   O6U   GYK      
  F    M      C   4XE
KMQ         DMH      
Pretraga  
Članci i autorski tekstovi

Sjajni rezultat u obradi ploča velikih dimenzija

Maksimalna proizvodna sposobnost bez konkurencije
Izvanredan kvalitet proizvoda, smanjeno radno opterećenje i poboljšana efikasnost; ovo su zahtevi nemilosrdnog i promenljivog tržišta na kom postoji ekstremno visoka potražnja za proizvodima sa ličnim pečatom.
Biesse nudi kompletnu ponudu ugaonih krojača koji mogu da odgovore na potrebe čak i najzahtevnijih industrija, istovremeno garantujući visok kvalitet proizvodnje sa kratkim i pouzdanim vremenom isporuke.

Biesse - Selco WNA 7 sadrži tehnologiju bez premca u pogledu precizne obrade
Selco WNA 7 ponuda sistema za sečenje sadrži dve potpuno nezavisne linije za sečenje sa automatskim utovarom posebno dizajniranim da odgovori na potrebe različitih industrija. Dostupno je mnoštvo funkcija, a 7 serija WNA može da se konfiguriše da ispuni zahteve i najzahtevnijih tržišta. Ovo inovativno rešenje postalo je referentna tačka u svojoj kategoriji u pogledu produktivnosti i fleksibilnosti.

 
Biesse ugaoni krojači garantuju izvrstan kvalitet sečenja i doslednu pouzdanost prerade. Čvrsta struktura osnove osigurava savršenu stabilnost. Optimalan balans i raspodela težine na dve vođice garantuju potpuno odsustvo vibracija i savršeno pravo sečenje.
Ponuda Selco WNA 7 sadrži tehnologiju bez premca u pogledu precizne obrade. Rešenja koja su osmišljena za rukovanje tankim i osetljivijim pločama, snažna kolica za guranje, moćni prednji ravnjači, bočno poravnjanje i sto za podizanje dizajnirani su da bi se osigurao najviši mogući nivo preciznosti.
Biesse posebnu pažnju posvećuje kvalitetu svojih proizvoda sa posebnim dizajnom i rešenjima koji su posvećeni kvalitetu finalnog reza, kao što su duple prese za grede sa razdvojenom i nezavisnom strukturom, radna površina sa vazdušnim jastukom i sistem za zatvaranje na liniji sečenja.

 

Brojni patentirani sistemi pružaju brzo i lako prilagođavanje i za promenu alata i za poravnanje predrezača, osiguravaju precizna prilagođavanja istovremeno smanjujući ukupno vreme ciklusa sistema.
Snaga mašine leži u njenoj sposobnosti da obradi širok spektar šema za sečenje da bi dovela produktivnost do maksimuma.
Sistem MultiPresser za simultano pravljenje nazubljenih preseka sastoji se iz dva potpuno automatska uređaja za guranje, i dva nezavisna hvatača bez motora. Ovo rešenje omogućava širinu i radni opseg sa dva uređaja za guranje koja se prilagođavaju da bi mogli da obrađuju ploče i do 5700x2700 mm veličine.
Selco WNA 7 opseg se može savršeno integrisati u sisteme sa automatizovanim postrojenjima. Biesse može da prilagodi rešenja koja su dizajnirana da ispune posebne zahteve produktivnosti, automatskog rada i prostora. Tim eksperata za proizvodnju velikih razmera koji može da razume i predvidi potrebe kompanije, radi zajedno sa klijentima od samog začetka ideje do završetka čitavog sistema, i u tom procesu predlaže rešenja da bi konkurentnost klijenta doveo do maksimuma.
Više informacija možete naći na web stranici biesse.com.