top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


JF2         5QP      
Y      3      4   RT7
8EN   3WK   Q5M      
G D    W      G   6DP
KTT         CGS      
Pretraga  
Članci i autorski tekstovi

Pametna fabrika

Fabrika budućnosti je konačno stigla

Biesse je razvio integrisanu Batch-One liniju sa mašinama koje vide, čuju i reaguju brže od Vas. Naš Think4ward koncept se materijalizuje upravo pred Vama, stvoren je u Biesse fabrici budućnosti i može biti samo Vaš!
Sistem proizvodi 1.200 komada po smeni i kontroliše ceo proces proizvodnje, od sirovine do završnog proizvoda što omogućava praćenje bez ručnih intervencija, proizvodnju tačno na vreme bez korišćenja lagera, potpunu efikasnost pri proizvodnji poluproizvoda i fleksibilnu proizvodnju.

Sistem pametne fabrike sadrži:

  • Automatsko skladište - Winstore K2 sa automatskim punjenjem
  • Fleksibilno sečenje - NextStep sa automatskim istovarom (Winner W4)
  • Vertikalni odbojnik
  • Fleksibilno kantovanje - Stream MDS 2.0 sa automatskim utovarom i istovarom (Winstore 3D K2)
  • Robot za sortiranje (automatski sistem za sortiranje)
  • Fleksibilno bušenje – Insider M

IZBLIZA
Robot za sortiranje, pametan odabir.
Integrisan u liniju, Robot za sortiranje raspoređuje proizvodnju prema strateškim pogonima kompanije, što dozvoljava upravljanje izradom po porudžbini i povećava ukupnu učinkovitost opreme. Robot, koji kontroliše celokupnu Batch-one liniju, upravlja proizvodnim izlazom prema vremenu isporuke, redosledu zadataka ili pojedinačnim zadacima, garantujući efikasnu proizvodnju i optimizujući njenu fleksibilnost.


BIESSE S.p.A. - Biesse Grupa je globalni lider u tehnologiji za obradu drveta, stakla, kamena, plastike i metala. Ona dizajnira, proizvodi i distribuira mašine, integrisane sisteme i softver za proizvođače nameštaja, vrata/prozora i komponenti za industrije građevinarstva, brodogradnje i vazduhoplovstva. Biesse investira prosečno 14 miliona evra na godišnjem nivou u istraživanje i razvoj, dostižući preko 200 registrovanih patenata. Biesse grupa posluje na 8 industrijskih lokacija, ima 34 ogranka i 300 agenata i odabranih dilera, izvozeći preko 90% svoje proizvodnje. Među klijentima Biesse grupe nalaze se neka od najprestižnijih imena Italijanskog i internacionalnog dizajna. Osnovana u Pezaru 1969. godine, od strane Selči Đankarla, kompanija je prisutna na berzi (u STAR segmentu) od juna 2001. godine. Biesse danas ima 3200 zaposlenih širom sveta.


TOP TECH WOODWORKING D.O.O.
Ovlašćeni predstavnik Biesse S.p.A. za tržišta Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Albanije
KNEZA MILOŠA 25, 11000 BEOGRAD
telefon +381 (0)11 3065 614, fax +381 (0)11 3065 616
office@toptech.rs, www.toptech.rs