top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


O           D2W      
T S    O      N   H7F
UTW   ASI   T3E      
  U    S      B   G54
  2         4I9      
Pretraga  
Članci i autorski tekstovi

Nove šarke za specifične ideje za nameštaj

blum logo

Blum proširuje postojeći obimni program šarki

  • Šarke sa elegantnim, novim dizajnom za specijalne ideje koje se odnose na frontove
  • NOVO: Blumotion prigušenje integrisano u polugu šarke
  • Obimni program šarki – takođe u oniks crnoj boji

Veći komfor sa istim ugradnim dimenzijama nudi nova Blumova širokougaona šarka Clip top Blumotion 155°. Novo je: Dokazano prigušenje Blumotion sada se krije u poluzi šarke. Isto tako, desno ili levo – simetrično upotrebljene pokrivne kapice lonca i poluge šarke čine montažu novih širokougaonih šarki veoma komfornom. Takođe, nudi uobičajene pogodnosti, kao što su dubina rupe za lonac od samo 11,5 mm i mogućnost 3-dimenzionalnog podešavanja. Zahvaljujući širokom uglu otvaranja i 0-uskakanju nova šarka je posebno pogodna za ormane sa izvlačenjem unutrašnjih delova, kao što je, npr. Space Tower.

Specijalni frontovi? Nije problem!
Frontovi od ravnog stakla ili ogledala, ali i frontovi od neobičnih materijala zahtevaju specijalna rešenja. Kod staklenih i frontova sa ogledalima to znači: Clip top Blumotion Cristallo, sada nova šarka sa integrisanim Blumotion prigušenjem. Šarka takođe dokazana sa 0-uskakanjem i tako pogodna za izvlačenje unutrašnjeg dela. Posebno: Ploča lonca se lepi, kod staklenih vitrina takođe odgovarajuća montažna ploča. Sa drugom novom šarkom, Clip top Blumotion za tanka vrata, neobično tanka vrata frontovi od 8 do 14 mm mogu da se realizuju u različitim materijalima. Ovde je prigušenje takođe integrisano u poluzi šarke. Ova ideja dizajna omogućena je specijalnim pričvršćivanjem vrata: Expando T. Inovativni sistem pričvršćivanja obezbeđuje udobnu montažu i dolazi sa izuzetno malom dubinom bušenja od samo 6 mm.Kod obe šarke standardne montažne ploče se mogu upotrebiti u uobičajenom položaju. Zbog toga nije potrebno prilagođavanje korpusa. Sve uobičajene debljine strana korpusa mogu se lepo prekriti zahvaljujući preklapanju fronta od 19 mm. Nove šarke su takođe dostupne u oniks crnoj boji – za još više individualnosti u dizajnu nameštaja.

www.blum.com

blum
Nova širokougaona šarka Clip top Blumotion 155° kombinuje provereni
komfor sa savršenom tehnikom – kod istih veličina izrade


Clip top Blumotion Cristallo: nova šarka ujedinjuje
izvanredan dizajn, komfor kretanja i veliku stabilnost


Clip top Blumotion za tanka vrata omogućava primenu
različitih materijala za frontove – u debljinama od 8 do 14 mm


Julius Blum GmbH je internacionalno porodično preduzeće specijalizovano za proizvodnju i prodaju okova za nameštaj. Glavne grupe proizvoda su sistemi frontova, sistemi šarki i sistemi za izvlačenje za nameštaj, najčešće u kuhinji. Za još više komfora, obrađivači Blumovih okova mogu kombinovati mehaničke i električne tehnologije kretanja. Brojne E-Services podržavaju kupce i partnere duž lanca stvaranja vrednosti. Preduzeća obuhvata sedam fabrika u Vorarlbergu (Austrija), proizvodne pogone u Poljskoj, Brazilu i SAD kao i 29 zavisnih preduzeća, tj. predstavništava. Isporučuje industrijskim proizvođačima nameštaja i zanatlijama preko specijalizovanih prodavaca okova u preko 120 zemalja. Informacije na www.blum.com