top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


KYM         STB      
Y 4    I    W     HPF
ETP   8T4   TQQ      
  4    A      E   FUG
W97         P83      
Pretraga  
Članci i autorski tekstovi

Mladi i uspešni, a naši - Nemanja Kiso

TV komoda, dizajn Nemanja Kiso

Posle uspešnih promocija multifunkcionalne sofe, dizajna diplomiranog arhitekte Nemanje Kiso, kod nas i u svetu, sada predstavljamo novi dizajn koji će, verujemo, biti podjednako uspešan kao prethodni.

TV konora, rad dizajnera Nemanje Kiso 

Reč je o TV komodi, koju pored futurističkog dizajna krasi i dobra funkcionalnost. Dizajniran tako da se koristi u više namena, ovaj komad nameštaja se može pojaviti u objektima poput stambeno-poslovnih jedinica, u hotelima, u restoranima itd.

TV komoda, dizajn Nemanja Kiso

Cilj ovog dizajnera je bio da napravi familiju proizvoda komadnog nameštaja, te je oblik TV komode delimično pozajmio od svog prethodnog dizajna - multifunkcionalne sofe. Multifunkcionalna sofa je takođe bila predstavljena na Sajmu nameštaja 2013. godine o čemu smo i pisali ranije.


Multifunkcionalna sofa

Iako joj ime tako kaže, polica ne mora biti isključivo namenjena za TV. Ukoliko ne želite televizor u dnevnoj sobi, na komodu možete staviti gramofon, radio ili šta već poželite. Praktičnost, funkcionalnost, minimalizam - sve ovo su direktne asocijacije na Nemanjin dizajn.

TV komoda može biti izrađena od raznih pločastih materijala (sirova iverica - furnir, univer, medijapan), što na kraju određuje cenu ovog zanimljivog dizajna.

Visina TV komode iznosi od 80-85cm, a širina od 120-130cm.

 

Nemanja Kiso je diplomirao dizajn enterijera na fakultetu Primenjenih umetnosti 2009. godine. Nakon kratkotrajne akademske karijere gde je na jednom privatnom fakultetu radio kao asistent, danas je u potpunosti posvećen dizajnu modernog, upotrebnog i višenamenskog nameštaja. Projektovao je više stanova, dizajnirao veliki broj komada nameštaja, nekoliko javnih objekata (Kalenić pijaca, Ostrvo Lido - nagrada itd.), a najponosniji je na svoja dva inovativna dizajna (multifunkcionalnu sofu i TV komodu), koji su pored neobičnog oblika proizvedeni u Srbiji. Najprijatnije se oseća kada dizajnira upotrebne, inovativne, multifunkcionalne komade koji osvajaju svojim izgledom i udobnošću.