top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


RSM          I       
N 2    B    Q9    EAB
TWS   KTE    D       
L I    B     2    NG6
2P6         NJK      
Pretraga  
Članci i autorski tekstovi

MLADI I USPEŠNI, A NAŠI - MILICA MARIĆ

Od 2010. godine, po završetku studija unutrašnje arhitekture, na FPU u Beogradu, mlada dizajnerka Milica Marić razvija liniju nameštaja WOOD MOOD DESIGN u okviru porodične firme MARIĆ, koja se već godinama unazad bavi obradom drveta.

Wood Mood Design - ENTERIJER APARTMANA na Vračaru, Beograd  Wood Mood Design - lampa, Lampa Tacna se može koristiti kao tanjir za voće, postolje za nakit ili kao stočić na podu ili krevetu

Pri dizajniranju svakog komada iz linije WOOD MOOD DESIGN vodi se računa o formi, konstrukciji i funkciji, kao neodvojivim elementima pri vrednovanju dizajna i multifunkcionalnosti kao svojstvu kojem se stalno teži. Hoklice-police, stočići, police, lampe iako su lako pomerljive i demontažne, u isti mah su i mulitifunkcionalne i lako se od jednog mogu napraviti dva ili više elemenata.

  Wood Mood Design, Lampa i sto gore-dole

Od skice do prototipa dug je put, nekada i duži od godinu dana. A u radu se to i ne primeti. Razvijajući WM lampe, na primer, kada su završeni konačni prototipi, u junu ove godine, i upoređeni sa prvim skicama, lampe su pretrpele razne izmene, ali su se i ideje gomilale, pa su tako od početne jedne, razvijene 4 velike i dve male lampe.

WM klub sto je sto smelih linija koji se lako uklapa u prostor
 
WM klub sto
 
WM klub sto
 
Sto gore-dole
 
2LICA I PREGRADICA polica
 
2LICA I PREGRADICA polica za zid
 
WM MULTIFUNKCIONALNA LAMPA - čiviluk
 
Hoklice-police
 
DR.ŽIVOTINJICE - zidni čiviluk
 
3UGLA STOLICE i STO TAČKA
 
STO TAČKA
 
3U-T BARSKA STOLICA
 
Zidni sat u kutiji
 
Zidni sat
 
Ogledala

Kliknite na sliku za prikaz galerije fotografija

Od materijala se najčešće koriste prirodni materijali kao što su bukva, jasen i hrast, a zaštite su organska ulja, u cilju približavanja nameštaja i celokupnog enterijera prirodi - sredini u kojoj se čovek najprijatnije oseća.

„Uz težnju ka harmoniji i prirodi stvorili smo nameštaj originalnih linija, koji će se savršeno uklopiti u svaki dom, dati mu toplinu, originalnost, ali i olakšati svakodnevni život. Čvrsto, trajno, originalno i multifunkcionalno je odlika svakog komada iz linije WOOD MOOD DESIGN.“ – kaže Milica Marić o svom radu.

Sedište firme je u Čačku, a postoji i maloprodaja u Beogradu.