top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


 D          JW5      
49     1    9 C   1IC
 2    E1W   2 8      
 U     A    7 F   TE1
P5T         SKC      
Pretraga  
Članci i autorski tekstovi

Kompletna ponuda materijala sa strukturom sinhronizovanih pora

Feelwood sinhronizovane pore sada su dostupne i na laminatima i compact pločama
 

 

 

 

U proleće 2014 EGGER je proširio svoju uspešnu ZOOM kolekciju sa 20 dekora u sedam karakterističnih površina. Šest struktura su potpuno nove. Zahvaljujući veoma modernim tehnologijama, noviteti sa površinskim strukturama koje mogu da se vide i osete predstavljaju sasvim novu generaciju proizvoda i otvaraju nove mogućnosti za kupca. Ovog proleća, pod motom „Napravite razliku“, EGGER počinje kampanju sa pomenutim novitetima, nudeći ideje i stvarajući inspiraciju za kreativan dizajn.

Uspeh kroz različitost
Distributivni partneri, proizvođači i arhitekte priznaju da su ZOOM Novosti zasnovane na najsavremenijoj tehnologiji i da predstavljaju potpuno novu generaciju proizvoda zahvaljujući izgledu i osećaju površinskih struktura. Pomoću njih, oni mogu da ostvare realnu dodatnu vrednost, da razviju nove poslovne pravce kao i da se međusobno diferenciraju. ZOOM Novosti 2014 ispunjavaju potrebu za prirodnošću i autentičnošću u vašem prostoru sa drvnim dekorima koji su sada približniji prirodnom izgledu nego ikada ranije.
Feelwood površine sinhronizovanih pora povezuju u savršenoj harmoniji izgled i osećaj dekora. Pored toga, melaminski oplemenjene ploče imaju postojanu boju, otporne su na svetlost i habanje i lako se održavaju. Zato prirodan izgled traje tokom godina i usklađivanje boje se ostvaruje čak i kada je potrebno zameniti ploču.

Trodelna vrata, dekor H1796 ST27, Egger
Trodelna vrata, dekor H1796 ST27

Vrata sa ispunom, dekor H3303 ST 10, Egger
Vrata sa ispunom, dekor H3303 ST 10

Novo: uklapanje kant traka sa poprečnim presekom i Feelwood dekora
Tri Feelwood površine sinhronizovanih pora predstavljene u ZOOM Novostima su sada dostupne na Eurodekor pločama iverice i laminatima, tankim pločama iverice i compact pločama. Ovim se kompletira provereno pouzdan paket EGGER dekora i materijala i garantuje se visok nivo kreativne slobode. Upotreba EGGER compact ploča omogućava različit dizajn tankog i laganog nameštaja, koji je trenutno veoma tražen. Takođe, laminati koji se koriste za vrata nude nove mogućnosti u jedinstvenoj upotrebi dekora i struktura sa raznim pomoćnim materijalima. Željena autentičnost se ogleda u najsitnijim detaljima.
Jedna dodatna inovacija proističe iz naše potrage za perfekcijom, omogućavajući što približniji izgled pravog drveta u dizajnu. Sa “kant trakom sa poprečnim presekom”, EGGER po prvi put uvodi ABS kant trake koje daju izgled presečene daske vidljivih godova. One se uklapaju sa drvnim dekorima iz ZOOM Noviteta u boji, godovima, površinskoj strukturi i sjaju.
Napravite razliku
EGGER započinje novu kampanju pod nazivom “Napravite razliku.” Poruka arhitektama, projektantima, dizajnerima i stolarima je sledeća: ZOOM Novosti su moderni dekori i poseduju sve karakteristike tražene od strane kupaca. EGGER obezbeđuje ideje i inspiracije, ali sada je na dizajnerima da stvore nešto posebno, da naprave razliku svojim kreativnim umećem.
Detaljne informacije o proizvodima i uslugama su dostupne na www.egger.com/zoom.

Egger