top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


GJU         IFF      
  2    T    U T   8JK
  T   7AR   WSG      
  X    R      D   BTP
  J         G8D      
Pretraga  
Članci i autorski tekstovi

EGGER istražuje nove perspektive za 2015/2016. godinu

Kada je reč o projektovanju kuće, životnog i radnog prostora, želja za individualnošću sve više ima ključnu ulogu. Sa Zoom Novostima za 2015/2016 pod sloganom „Istražite nove perspektive“, proizvođač materijala na bazi drveta poziva ljude da potpuno oslobode svoje kreativne ideje. Nova kategorija proizvoda PerfectSense, novi dekori za laminate sa jezgrom u boji i obimno proširenje palete radnih ploča omogućavaju arhitektama i stolarima da istraže nova gledišta.
Kreativna sloboda, individualnost i raznovrsnost čine protivtežu globalizaciji i brzom načinu življenja i trebalo bi da se odražavaju kako kod kuće tako i na radnom mestu. „Ne postoji jedan način, jedno gledište – individualan dizajn je prisutan više nego ikad. EGGER ispunjava ovaj zahtev sa najnovijom uspešnom Zoom kolekcijom materijala na bazi drveta za arhitekte i stolare. Sa površinama visokog nivoa kvaliteta, autentičnim i prirodnim dekorima i strukturama, podstičemo ljude da istražuju nove perspektive sa Zoom Novostima“, kaže Klaus Monhoff, direktor dekor i dizajn mena-
džmenta u EGGER-u.
Od septembra 2015 EGGER promoviše nove proizvode na tržištu i nudi arhitektama kao i stolarima bezbroj različitih opcija dizajna ukuljučujući i već poznati servis.

PerfectSense: Vrhunske površine na višem nivou kvaliteta

Uvođenjem noviteta PerfectSense, EGGER podiže melaminski oplemenjene ploče na novi nivo kvaliteta u pogledu njihovog izgleda, osećaja pri dodiru i izdržljivosti. Nova kategorija proizvoda, sa PerfectSense Gloss i PerfectSense Matt, odnosi se na ploče sa visokim sjajem ili mat dekorima u čijoj osnovi se nalazi već isprobani EGGER MDF kvalitet. Pomoću novog procesa oplemenjivanja razvijenog u saradnji sa kompanijom Hymmen i korišćenjem UV tehnologije
(CCI – Calander Coating Inert), EGGER je u stanju da postavi površine na viši stepen završne obrade kada je reč o izgledu i dodiru. Sa PerfectSense, EGGER omogućava visoko kvalitetne površine lako dostupnim i komercijalno interesantnim.

Novi Egger dekori za laminate sa jezgrom u boji i obimno proširenje palete radnih ploča omogućavaju arhitektama i stolarima da istraže nova gledišta.

PerfectSense Gloss se odlikuje posebno glatkom površinom sa efektom dubine i značajno se razlikuje od ostalih sjajnih površina. Kao homogeni materijal MDF ploča takođe pozitivno utiče na ove izuzetne karakteristike. Šest dekora je dostupno kao PerfectSense Gloss i nalaze se na lageru. Kao kontrast visokom sjaju, mat je trenutno veoma ekskluzivan trend u oblasti uređenja enterijera. Nova EGGER PerfectSense Matt površina znatno se razlikuje od ostalih mat površina u nameštaju zahvaljujući veoma kvalitetnoj završnoj obradi. Baršunast, skoro topao osećaj pri dodiru stvara efekat visoke vrednosti. Izgled i osećaj su u savršenoj harmoniji. Na površini PerfectSense Matt ne ostaju otisci prstiju zahvaljujući visokokvalitetnoj završnoj obradi. Unutar Zoom Update 2015 od septembra je dostupno 7 dekora sa lagera u PerfectSense Matt. U novoj kategoriji proizvoda PefectSense, format 2800 x 2070 x 18 mm osigurava malu količinu otpada pri rezanju.

PerfectSense Matt je baršunast, skoro topao pri dodiru i otporan na otiske prstiju.

Egger - PerfectSense Matt je baršunast, skoro topao pri dodiru i otporan na otiske prstiju.
PerfectSense Matt je baršunast, skoro  topao pri dodiru i otporan na otiske prstiju.

Bez vidljivih spojeva
U Zoom Novostima za 2015/2016, EGGER proširuje svoju ponudu dekora za laminate sa jezgrom u boji, garantujući neograničenu dizajnersku slobodu. Standardni laminati imaju crno ili braon jezgro. Jednobojni izgled nove generacije

Egger - izgled bez vidljivih spojeva na ivicama.
EGGER laminata sa jezgrom u boji se sastoji od višeslojne strukture impregniranih dekor papira iste boje. To znači da se dizajn može kreirati bez vidljivih krajnjih ivica i spojeva, pri čemu arhitekte i stolari mogu osmisliti akcente tačno tamo gde su potrebni. Laminat sa jezgrom u boji omogućava kontinuitet boje duž čitavog laminata. Ovaj EGGER proizvod se takođe može koristiti i kao kant traka, a posebno će imati veliku primenu u području veoma širokih kantova.
Dopunjeni asortiman dekora za laminate sa jezgrom u boji, osim bele obuhvata još pet veoma modernih uni dekora. EGGER je odreagovao na trend ka jednostavnom, neutralnom i jednobojnom nameštaju. Što je komad nameštaja više pojednostavljen, veća pažnja je usmerena ka sitnim detaljima koji stvaraju izgled visoke vrednosti u dizajnu.

Autentično i prirodno – trendovi površina u kuhinji
Sa proširenjem asortimana radnih ploča u Zoom Novostima za 2015/2016, proizvodnja materijala na bazi drveta kombinuje otpornost na grebanje, habanje i udarce EGGER Laminata na radnim pločama sa prirodnim i autentičnim izgledom, prefinjenog sjaja i jasnih linija.
EGGER ispunjava želju za autentičnim sa novom površinom sinhronizovanih pora Feelwood Rift ST37. Njena upadljivo duboka struktura je savršeno sinhronizovana sa prostiranjem godova dekora Hrast Rift. Još jedna olakšica koju EGGER nudi u kuhinji sa ovim Zoom novostima: u poređenju sa prirodnim verzijama drveta, radne ploče Feelwood nude prednost po pitanju čišćenja – one su izdržljive i lako se čiste.
EGGER zadovoljava visoke zahteve za radnim pločama prirodnog izgleda kamena sa novim strukturama ST30 Gloss Finish, ST87 Ceramic i ST89 Silvretta.
Jasne linije se traže i u kuhinji: dok su radne ploče napravljene od materijala na bazi drveta uglavnom proizvedene korišćenjem postforming procesa sa zaobljenim kantovima, asortiman radnih ploča u proširenoj Zoom kolekciji sada nudi, pored ostalog, model sa 1.5 mm ABS zaštitnom kant trakom u odgovarajućem dekoru. Bočne strane novih radnih ploča sa Feelwood površinama mogu biti obrađene kant trakom sa poprečnim presekom u datom dekoru.

Proširen asortiman radnih ploča unutar EGGER Novosti 2015/2016 zadovoljava potrebu za autentičnim i prirodnim u kuhinji.
Proširen asortiman radnih ploča unutar EGGER Novosti 2015/2016 zadovoljava potrebu za autentičnim i prirodnim u kuhinji.