top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


 L          N        
L9     A    K 8   S68
 C    BQG   1H3      
 7     T      W   DD9
WDY           8      
Pretraga  
Članci i autorski tekstovi

CasaDesus - među vodećim proizvođačima nameštaja u Španiji

CasaDesús je kompanija koja se bavi projektovanjem, marketingom i proizvodnjom nameštaja. Osnovana je 1973. godine od strane Jaime Casadesús-a i oduvek je bila među vodećim proizvođačima nameštaja u Španiji.

Shelby, sofa koja lebdi

Kolekcija Shelby je zamišljena kao linearni proizvod koji vizuelno lebdi iznad poda. On se u potpunosti oslanja na tanke nožice koje se spuštaju sa metalnog rama. Nožice, iako tanke, pružaju potporu za sofu koja je duža od tri metra.

Ova sofa dolazi sa mnogo jastučića koji stvaraju osećaj komfora. Ona će se odlično uklopiti u bilo koje okruženje, a moguće je pretvoriti je u veliku sofu, sofu sa stolicama za ležanje ili ugaonu sofu.

Da bi se postigao što veći komfor u sedišta je ugrađena elastična mreža. Nogari se izrađuju u verzijama od hromiranog čelika, matiranog nikla ili svetlog grafita.

Sofa Shelby je zamišljena kao linearni proizvod koji vizuelno lebdi iznad poda

Valeria, moderan krevet iz CasaDesús

Valeria je krevet sa čistim i jednostavnim linijama koje daju dozu sofisticiranosti zahvaljujući načinu na koji je tapaciran. Zbog svojih malih dimenzija ovaj krevet će se prilagoditi modernom enterijeru čak i kada je prostor ograničen. On dolazi sa podesivim sistemom letvica i moguće ga je prilagoditi dušecima svih veličina. Presvlake se skidaju i gotovo svi delovi ovog kreveta se mogu rastaviti.

Krevet je izrađen od drveta koje je presvučeno poliuretanskom penom i sunđerastim silikonom koji je izrađen od poliesterskih vlakana. Nasloni imaju ojačanu strukturu i ispunjeni su sunđerastim vlaknima od poliestera, sterilisanim pačijim perjem i poliuretanskom penom.

Valeria je krevet sa čistim i jednostavnim linijama koje daju dozu sofisticiranosti zahvaljujući načinu na koji je tapaciran

Orwell, sto od čistog drveta

Glavna karakteristika novog stola Orwell je to što u odnosu na staru verziju poseduje drvene panele koji se sada podudaraju sa gornjim panelima. Sada ovaj sto koji je u potpunosti izrađen od drveta može da se uklopi u širok spektar enterijera. Glavnu ulogu sada su preuzeli nogari dok ostatak stvara prelep efekat koji upotpunjuje svaki prostor uz pomoć svetlosti i senki. Sto može biti izrađen u verziji sa furnirom ili lakiran dok je boju moguće izabrati iz kataloga koji nudi proizvođač.

Orwell, sto od čistog drveta, CasaDesus

Tri strateška cilja ove kompanije su inovacija, stalno poboljšanje kvaliteta proizvoda i postupaka i što bolja prodaja i promocija proizvoda, kako bi Casadesus ostao u vrhu svetskih dizajnerskih kompanija.