top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


K3F         PDE      
H 9    L      W   NOM
TWF   GAF   FFL      
  9    Y      U   AJ7
R47         LFS      
Pretraga  
Članci i autorski tekstovi

Boje po Vašoj meri - FABBRICA doo

Fabricca doo - Boje po Vašoj meri

Kada smo pre skoro petnaest godina trasirali naš put i postavili poslovnu politiku, odlučili smo da proizvođačima ponudimo isključivo najkvalitetnije proizvode za površinsku zaštitu i dekoraciju drveta, koji su prethodno već bili prihvaćeni i koriščeni na tržištima razvijenih zemalja. Bez obzira na iskušenja koja su nam nametali česti zahtevi za komercijalnim materijalima i prisutna konkurentska ponuda, ostali smo dosledni svom stavu da tržištu ponudimo isključivo kvalitet.

Tokom godina izgradili smo dobre poslovne i partnerske odnose sa našim dobavljačima iz inostranstva, tako da smo danas u prilici da Vam ponudimo najbolje proizvode, koji prate sve aktuelne tehnološke inovacije, sada u značajno većem asortimanu i po veoma  pristupačnim cenama.

U prodajni program uvrstili smo široku paletu industrijskih premaza za površinsku zaštitu i dekoraciju nameštaja, enterijera i građevinske stolarije. Prateći zahteve komitenata i saradnika, našu ponudu upotpunili smo raznovrsnim brusnim materijalima, materijalima za poliranje, opremom za brušenje i nanošenje premaza, programom za reparacije i restauracije, širokim asortimanom ulja i voskova, premazima za metal i staklo, kao i mnogim specifičnim proizvodima koji su jedinstveni u našoj ponudi.

fabbrica doo

Kupci u Srbiji prepoznali su prednosti saradnje sa preduzećem Fabbrica, koje godinama proširuje svoju ponudu i prati aktuelne svetske trendove.

Stalan rast prodaje pokazuje da se sav trud uložen u ispitivanje želja i potreba tržišta, uvođenje novih proizvoda i rad na stalnom unapređenju kvaliteta isplatio.

Kupci znaju da se na nas mogu osloniti. Naša firma svakodnevno dokazuje da provereni recept za uspeh koji podrazumeva izbalansiran odnos kvaliteta materijala, široku paletu proizvoda, dobro snabdeven lager, adekvatnu tehničku podršku i konkurentne cene, ne treba menjati.

Zadovoljan kupac je središte svih naših aktivnosti. On je cilj i smisao našeg razmišljanja i delovanja.

Pored velikog izbora kvalitetnih proizvoda bitna prednost naše kompanije je usluga koju pružamo našim saradnicima. Proizvođaču, odnosno kupcu, često je neophodna pomoć za pravilnu primenu izabranog premaza. Naš glavni cilj je da korisnicima na najbolji način približimo svojstva određenog proizvoda i istaknemo njegove prednosti i kvalitete. Zbog toga dosta ulažemo u tehnički servis i adekvatno predstavljanje proizvoda. Stalno stručno usavršavanje kadrova uz pomoć inopartnera postalo je naša obaveza i važna investicija u budućnost.

Tim stručnih ljudi, zaposlenih u tehničkoj službi, definitivno će Vas opredeliti da nas izaberete za budućeg saradnika. Dobro poznavanje karakteristika svih premaza iz ponude i pomoć oko pravilnog odabira materijala su prednosti koje uvek ističemo.

Boje po vašoj meri - Fabbrica doo

Da bismo Vam na pravi način preporučili neki od proizvoda iz naše ponude potrebno je da znamo koji substrat ste odabrali za obradu, kao i kakav finalni efekat želite da dobijete, jer Vam shodno tome možemo ponuditi različite sisteme i preporučiti tehnike rada, koji će obezbediti postizanje zahtevanog efekta površinske zaštite. Demonstracija primene određenih premaza, stalna podrška oko rešavanja tekućih problema su definitivno razlozi zbog kojih se možete čvrsto osloniti na nas.

Tu smo da Vam pomognemo da na pravi način uskladite svoje želje i mogućnosti. Iskreno verujemo da ćemo na taj način pružiti mogućnost svim proizvođačima iz drvne industrije da unaprede kvalitet površinske obrade, ali i produktivnost proizvodnog procesa.

Fabbrica ništa ne prepušta slučaju postavljajući nove standarde u dizajniranju i opremanju enterijera, što rezultira stalnim uvođenjem novih, tehnološki unapređenih proizvoda. U prijatnoj atmosferi našeg izložbenog salona možete se upoznati sa širokom paletom tonova i finalnih efekata površinske zaštite koji se mogu postići postupkom lakiranja, a koji prate najnovije trendove u industriji nameštaja i građevinske stolarije.

Tehnolozi i tehničari svakodnevno rade na postizanju različitih nijansi, kako bajca, i pigmentiranih boja tako i specijalnih premaza za postizanje željenog izgleda drvenih površina koje se površinski obrađuju, koristeći savremene metode u radu. Pored razvijenog sistema receptura, sve laboratorije poseduju modernu opremu koja podrazumeva najsavremeniji softver i spektro-fotometre, koji omogućavaju našim stručnjacima da odrede i kasnije realizuju u proizvodnji, najzahtevnije nijanse boja.

Boje po vašoj meri - Fabbrica doo

Zahvaljujući premazima posebne namene, takozvanim specijalnim efektima, na komadima nameštaja izrađenim od drveta, medijapana, metala ili stakla mogu se postići efekti plemenitih metala, gume, sedefa, mermera, tekstila, keramike, kože, folije i leda, kao i mnogi drugi po želji kupca.

Savremeni trendovi u opremanju enterijera ističu prirodnu lepotu drveta u prvi plan. Nove generacije premaza sa “natural wood” efektom, zastupljene u našoj ponudi, posebno su formulisane da u estetskom smislu odgovore dizajnerskim idejama ali i da zadovolje tehničke zahteve površinske obrade u domenu zaštite koju obezbeđuju, trajnosti ali i samog sistema nanošenja.

Zajedno sa trgovcima, izvođačima, arhitektama i dizajnerima ostvaruje se intenzivno partnerstvo na lokalnim tržištima. Težimo da se ovakva partnerstva stalno podstiču i proširuju.

Važan deo poslovne politike naše kompanije je da se za upotrebne svrhe isporuči optimalan kvalitet proizvoda, kako bi svaki kupac dobio tačno ono što mu je prethodno predočeno i preporučeno, kao i da se obezbeđeni kvalitet u svakom segmentu aktivno unapređuje i poboljšava. Stalno napredovanje je dugoročni cilj našeg poslovanja.

Donesite pravu odluku koja će vam pomoći da radite bolje i kvalitetnije.

Probajte, primetićete razliku!

Fabbrica doo
Bosanska 65, 11080 Zemun, BG, Srbija
+381 11 316 99 77, 316 99 88
office@fabbrica.co.rs
www.fabbrica.co.rs