top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


JM2         86C      
  7    5    6 U   TNS
2DS   9NQ   6BL      
  H    B      2   GA7
Q71         A2A      
Pretraga  
Članci i autorski tekstovi

BIESSE i TOP TECH svečano obeležili uspešan sajamski nastup

Piše: Dragojlo Blagojević

 

Već tradicionalno i na proteklom Sajmu mašina, alata i repromaterijala za drvnu industriju, poznati italijanski proizvođač mašina BIESSE i njegov zastupnik za Srbiju, firma TOP TECH WOODVORKING, zabeležili su veliki broj posetilaca iz Srbije i regiona, što je, bez sumnje, indikator poverenja u brend BIESSE i firmu TOP TECH.

– Dobri pokazatelji jačanja naše prisutnosti na tržištu rezultat su investicija kompanije u pružanje sve efikasnijih usluga i inovativne proizvode prateći rešenja koje postavlja BIESSE koncept „Industrija 4.0”. – kaže Marijana Petrović, direktor firme TOP TECH WOODWORKING d.o.o. (slika levo) – Naime, većina kupaca ima potrebu za obnovom mašina i unapređenjem procesa proizvodnje, a mi preporučujemo aktuelna tehnološka rešenja u cilju veće produktivnosti.

- Zahvaljujem na ovom velikom uspehu svim zaposlenima i partnerima koji su doprineli uspešnom sajamskom nastupu. Posebno se zahvaljujem svim našim kupcima, koji su pokazali da se veza između nas proteže izvan kvaliteta BIESSE tehnologije i govori o velikom poverenju u naš profesionalizam i pouzdanost – kaže gospođa Marijana Petrović.

Na protekloj sajamskoj manifestaciji, bilo je različitih druženja, a na jednom od njih BIESSE i TOP TECH su, za svoje prijatelje i poslovne partnere, organizovali svojevrsnu zabavu na kojoj su uz prikladnu muziku i italijanske kulinarske specijalitete vođeni i poslovni razgovori. A poznato je da poslovni ljudi u svakom druženju i u svakoj prilici vide poslovnu šansu...
Odnosi sa javnošću su planirane aktivnosti, to je proces različitih oblika strateškog komuniciranja kojima se grade korisni odnos između organizacije i njenog okruženja. U firmi BIESSE i njenom srpskom zastupniku to dobro znaju... Podsećamo da BIESSE ove godine obeležava 40 godina saradnje sa firmama u Srbiji.

 

 

 

Tekst je objavljen u časopisu DRVOtehnika 57, januar 2018. godine.