top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


6AO         2KA      
B K    E    U     QHE
I9B   MM9   IKD      
N W    6    4 B   4PQ
DE4         WOA      
Pretraga  
Članci i autorski tekstovi

7 DAY CLOSET – mini garderober

Često su nam garderoberi pretrpani odećom koju retko nosimo. I, naravno, često gubimo vreme tražeći svoj omiljeni komad garderobe koji stalno nosimo. Ovaj zanimljivi garderober poslužiće onima koji planiraju, na primer vikendom, koje će odevne kombinacije nositi u toku nedelje, pa da im sve bude pri ruci, sveže ispeglano. Takođe, često kad dođemo kući prebacimo tek nošenu garderobu preko fotelje, a posle je samo ubacimo u mašinu, pošto se zgužvala...  7 DAY CLOSET je zgodan za privremeno odlaganje odeće. Pošto nije veliki, lako se uklapa u sve prostore i prilagođen je modernom i brzom načinu života. Dimenzije su mu 95 x 40 x 157 cm, a ovaj je model napravljen od hrastvog drveta.

Dizajn pogoduje svim ukusima: stub se može rotirati  i tako se dobija više mesta za duže haljine i pantalone. Fioke su namenjene za opuštenije kombinacije koje se mogu slagati jedna na drugu, pa prosto možete izvući iz gomile svoju omiljenu kombinaciju.

Svi unapred planiraju šta će raditi iz nedelje u nedelju, pa zašto to ne bismo uradili i sa odećom?

Sličan ovom modelu je i model INF Storage koji je napravljen na osnovu modela INF COAT RACK 2011-2012, s ciljem da se smesti više odeće, što pogoduje urbanom stilu života, jer u gradovima je sve manje mesta i prostor se mora funkcionalnije koristiti. On je kombinacija čiviluka i mini garderobera. Pogodan je i za hotele, jer se može okačiti 18 ofingera, što je idealno za 1-2 ljudi koji su na odmoru 2 ili 3 dana. Malih je dimenzija (60 x 155 x 50 cm).

Izvor:

http://www.golf.studio248.com/golf/7daycloset.html
http://www.studio248.com/main/INF_Storage.html