top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


LPS         3B9      
  O    H    Y X   UW6
JQH   9IM   8DH      
  S    7    K Q   HBT
JAJ         R49      
Pretraga  

UNIDAS

Ðuje i Dragoljuba 1b, 11090 Beograd

Telefon: 011 233 46 99, 011 232 28 88, 063 327 146

Mail: office@unidas.co.rs

Web: http://www.unidas.co.rs

Vrsta usluge: proizvodnja

Delatnosti:
Prozori i vrata

Profili - građevinska stolarija UNIDAS Beograd

Unidas doo proizvodi prozore u konstrukciji drvo-aluminijum i čisto drvo.

Najnovija tehnologija obezbeđuje visok kvalitet izrade stolarije, što se ostvaruje kontrolom u svakoj fazi proizvodnje. Završna obrada se radi u komori pod posebnim uslovima koje zahtevaju inostrani partneri i proizvođači površinskih premaza. U proizvodnji se koriste isključivo ekološki lakovi na vodenoj bazi prema najnovijim evropskim standardima.

Unidas doo proizvode prodaje u zemlji i inostranstvu. Do sada su uspešno radili na projektima u Norveškoj, Švajcarskoj, Kanadi, Austriji, Nemačkoj, Švedskoj, Francuskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Rusiji. Poseduje sve potrebne ateste i sertifikate kao i pravo na postavljanje CE znaka na proizvode koje su dobili u saradnji sa Institutom Rozenhajm iz Nemačke. 

Zaposleni ovog preduzeća pružaju kompletnu tehničku podršku na lokaciji klijenta, uzimaju mere na lokaciji kupca i montiraju gotove prozore.

"Tokom 20 godina poslovanja napravili smo preko 20.000 prozora i vrata, kako na stambenim tako i na poslovnim i rezidencijalnim objektima u Srbiji, Švedskoj, Austriji, Norveškoj, Švajcarskoj, Kanadi, Nemačkoj, Francuskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Rusiji. Naša konstrukcija predstavlja trenutno najsavremeniji oblik upotrebe prirodnih materijala, koja je u trendu sa održivim razvojem i očuvanjem prirodnih resursa. Ona je u skladu sa najvišim standardima koji se primenjuju u građevinarstvu. Poseban segment na koji smo ponosni je ugradnja naših prozora sa posebnim energetskim svojstvima u pasivne kuće. Svaki od naših proizvoda zadovoljava sve principe zakona o energetskoj efikasnosti. Kupovinom naših prozora unosite deo prirodnog ambijenta u svoj prostor", kaže dipl. ing. Dragan Bojović, vlasnik preduzeća.


Objekat na Kosančićevom vencu, Beograd

U poslednje vreme Unidas doo proizvodi prozore za sanaciju i renoviranje starih objekata, često pod zaštitom države. Ovi prozori treba da budu izrađeni u skladu sa arhitekturom postojećih prozora, a u isto vreme prilagođeni osobinama savremenih prozora (termika, zvuk, voda). Ovakve izazovne projekte firma Unidas doo uspešno radi kako kod nas, tako i u inostranstvu (Študgartu, Ženevi, Cirihu...).


Vila u Štutgartu, Nemačka

UNIDAS PROZORI - INVESTICIJA U BUDUĆNOST!


Zašto su drveni prozori postali ponovo aktuelni?

  • Drveni prozori imaju dokazano najviši stepen toplotne i zvučne izolacije od svih materijala, a to znači ušteda energije u objektu i do 50% energije.
  • Drveni prozori imaju, za razliku od svih ostalih materijala, sposobnost difuzije pare, tj drveni prozori „dišu“.
  • Drveni prozori izrađuju se od višeslojno lepljenih elemenata sto im povećava stabilnost u smislu krivljenja i pucanja profila, i time se postižu odlične mehaničke osobine. 
  • Obrada drvenih elemenata je ravna obradi nameštaja a lakiranje visokokvalitetnim ekološkim lakovima na vodenoj bazi omogućava trajnu zaštitu i jednostavno održavanje.
  • Drveni prozor gori, ali sporije od ostalih materijala (samogasiv), a pri tome se razvija malo štetnih gasova.
  • Kupovinom drvenog prozora pomažete podmlađivanje šumskog fonda.