top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


A           5HS      
C W    W    E     FLJ
MTW   DEP   93F      
  1    5      8   XKE
  J         S8C      
Pretraga  

TRI JELE DOO

Gavrila Principa 49, 36340 Konarevo, Kraljevo

Telefon: 036 822 109, 036 822 552, 036 821 001

Fax: 036 822 285

Mail: trijele2@gmail.com , trijele@gmail.com

Web: http://www.trijele.rs

Vrsta usluge: proizvodnja, uslužne delatnosti

Delatnosti:
Biomasa, briket, pelet
Drvene građevinske konstrukcije
Rezana građa, elementi, furniri
Šume: korišćenje, nega i zaštita

Preduzeće TRI JELE doo Konarevo - Kraljevo osnovano je 1991. godine. Osnivač i direktor preduzeća je Živojin Tulumbić.

Kontakt osoba: Marko Rudinac.

Proizvodni program preduzeća je:

  • impregnacija elektro stubova
  • impregnacija TT stubova
  • impregnacija železničkih pragova
  • uslužna impregnacija svih oblika dasaka i građe
  • impregnacija drvene galanterije
  • struganje dasaka i greda
  • proizvodnja drvene biomase (sečke)

Proizvodi preduzeća TRI JELE doo prodaju se na tržištima: Srbije, Makedonije, Crne Gore, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Albanije, Grčke.

PRAGOVI: železnički, skretnički i mostovski se izrađuju od trupaca bukve i hrasta sa područja Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Za izradu pragova koristi se kao impregnaciono sredstvo ekološko ulje WEI tip B i C koja su bez mirisa. U svim fazama procesa proizvodnje pragova (rezanje, bušenje, ukivanje i impregnacija) vrši se odgovarajuća kontrola kvaliteta.

Proizvodnja STUBOVA za elektroprivredu i za telekomunikacijsku privredu započinje selekcijom okruglih stabala u šumama Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine od strane iskusnih stručnjaka šumarske struke. Za izradu stubova koriste se sporo rastuća stabla crnog i belog bora, smrče, dugloazije i jele. U svim fazama procesa proizvodnje obavlja se odgovarajuća kontrola kvaliteta. Za proizvodnju stubova firma TRI JELE doo ima sertifikat ISO 9001:2000 i 14001:2004, kao i priznanja Telekoma i Elektro privrede Srbije.

METODE IMPREGNISANJA su na bazi ekološkog ulja WEI tip B i C po Ripingovom sistemu i na bazi neorganskih soli putem potpunog upijanja.

Iz poslova impregnacije drveta vremenom se ukazala potreba i za rezanjem trupaca. U tom smislu u preduzeću TRI JELE investirali su i u STRUGARU. Strugara reže trupce jele, smrče, bukve, hrasta i drugog drveća za potrebe velikog broja kupaca.

U našim proizvodnim kapacitetima proizvodimo drvenu šindru od crnog bora koja se ugrađuje na sve vrste objekata. Šindra je dubinski impregnisana u komori, a kao takva ima veliku trajnost i izdržljivost a za razliku od ostalih krovnih pokrivki ima malu težinu, ekološki je najčistiji krovni pokrivač.

Biomasa, najveći potencijal među obnovljivim izvorima energije, ali je i dalje neiskorišćen. Svoju poslovnu politiku za naredni period baziraćemo upravo na proizvodnji biomase (SEČKE) koja će nam biti prioritetan zadatak.