top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


4           LO6      
B P    1    J 8   FYX
513   NS1   TKE      
  1    Y      Q   CYS
  P         TWQ      
Pretraga  

TIS DOO

Sađavac bb, 32250 IVANJICA

Telefon: 032 651 922, 032 651 923, 032 651 927

Fax: 032 660 121

Mail: office@tis.rs

Web: http://www.tis.rs

Vrsta usluge: proizvodnja, trgovina

Delatnosti:
Masivne ploče
Okov i pločasti materijal
Parket i podne obloge

Tis doo Ivanjica

Opis delatnosti:.

Pločasti materijali, okov za nameštaj, lepkovi i čistači, sveobuhvatan spektar proizvoda za nameštaj i dizajn enterijera, građevinsku industriju i industriju podnih obloga. Proizvodi za nameštaj (akustične ploče, compact ploče, frontovi, gotovi elementi nameštaja, kant trake, lake saćaste ploče, laminati, MDF ploče, melaminski oplemenjene ploče, ploče oplemenjene laminatom, radne ploče, šperovi, blažujke, sirove ploče, tanki MDF i tanke ploče iverice).

Kontakt osobe:
Momčilo Poledica, Marko Luković, Nikola Ivanović, Marjan Punišić

Firma TIS d.o.o. osnovana je 1993. godine sa sedištem u Ivanjici, a osnovna delatnost bila je proizvodnja i promet rezane građe. Težak i neizvestan privredni ambijent u tom periodu uzrokovao je česte dopune osnovne delatnosti u cilju uspostavljanja viših poslovnih performansi. Na taj način, tri godine kasnije, trgovina pločastim materijalima za proizvodnju nameštaja postaje centralna tačka podizanja poslovne aktivnosti. U svom daljem razvoju firma, pored trgovine širokom paletom repromaterijala za proizvodnju nameštaja, svoju delatnost širi i kroz pružanje usluga, ali i kroz proizvodnju poluproizvoda i gotovog nameštaja. Danas je TIS doo Ivanjica, jedna od najreferentnijih firmi u oblasti materijala za pločasti nameštaj.

Razvoj

Sistematski i gradualni pristup razvoju firme značio je pažljiv, adekvatan i pravovremen izbor investicionih aktivnosti kao odgovor na prepoznate tržišne šanse. Rezulat je pretočen u firmu TIS doo Ivanjica koja predstavlja regionalno koncipiran format visokih logističkih, komercijalno-finansijskih i inovativnih standarda. Permanento unapređivanje postojećih i postizanje novih sposobnosti su karakter osnovnih težnji firme. Upoznavanje i uvođenje novog, modernijeg i efikasnijeg jeste najveći izazov i motiv ovog preduzeća.

Na samom početku postalo je jasno da kvalitet onoga što TIS doo želi da pruži zavisi od kvaliteta svakog pojedinačnog elementa koji učestvuje u kreiranju proizvoda ili usluge koji nudi, kao i njihovog međusobnog odnosa. Zbog toga je visok nivo kvaliteta osnovni kriterijum kod izbora proizvoda, osnovnog sredstva, selekcije ljudi, edukativnog programa, marketing alata. Ali ne samo eksterno. Firma TIS doo Ivanjica je i interno okrenuta kvalitetu. Ona politiku kvaliteta uspostavlja, primenjuje i održava u skladu sa zahtevima standard ISO 9001:2008.

Ponuda TIS Ivanjica

U centru pažnje poslovne filozofije firme TIS doo Ivanjica nalaze se ljudi-dobavljači, kupci, saradnici, zaposleni. Pažljiva i profesionalna selekcija, ispunjavanje svih preuzetih obaveza i mogućnost stalnog napredovanja jesu preduslov izgradnje i održavanja dugoročnih i kvalitetnih relacija na kojima se zasniva ne samo poslovni uspeh ovog preduzeća već i korporativna društvena odgovornost. Neraskidivo čvrste veze sa ljudima su inercija koja krči put još uspešnijoj budućnosti. Zbog toga je cilj TIS doo da zadovoljstvo ljudi iz svog poslovnog okruženja podigne na još viši nivo.

Tis Ivanjica u ponudi ima i Egger ploče

Jedna od firmi koju zastupa TIS doo Ivanjica je i BLUM

Programe i proizvode u ponudi preduzeća TIS doo Ivanjica možete pogledati ovde.