top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


HR3         3AI      
Q U    H      B   7QL
46O   QIT   G6K      
R H    B      U   2NT
C8T         SWK      
Pretraga  

TEHNO GRADAC

Repiška 56/6, 11030 Beograd

Telefon: 011 251 94 65, 239 59 02, 064 158 55 97, 063 519 400

Mail: tehnogradac@beotel.net , tehnogradac@gmail.com

Web: http://www.tehnogradac.com/

Vrsta usluge: proizvodnja

Delatnosti:
Okov i pločasti materijal

IZRAĐUJEMO SVE VRSTE NOGICA ZA MEBL GARNITURE I KUHINJSKI NAMEŠTAJ
 

ALATI ZA OBRADU DRVETA

Poslovni Centar: Repiška 56/6, 11030 Beograd
Proizvodnja: Neretvanska 5, 14000 Valjevo

Kontakt: Čedomir Suknović, vlasnik
 

Preduzeće Tehno-Gradac je renomirani proizvođač alata i rezervnih delova za procesnu industriju. Proizvodni program preduzeća Tehno-Gradac sačinjava širok spektar specijalnih alata, pribora i uređaja za tekstilnu, poljoprivrednu, hemijsku, prehrambenu i auto industriju.

Instalirani proizvodni kapaciteti kao na primer CNC glodalice, CNC strugovi, brusilice za okruglo i ravno brušenje i ekscentar i frikcione prese sa kompjuterskom podrškom koja nam omogućava da ostvarimo tačnost geometrije i formi najsloženijih alata.

Naš proizvodni program obuhvata i livenje obojenih metala (bronza, bakar, aluminijum, silumin i sl.) po crtežu ili uzorku uz primenu sledećih postupaka - konti liv i centrifugalni liv, a razna kućišta, sklopove i podsklopove lijemo u pesku, kokili ili u kroning postupku.

Takođe posedujemo livnicu za izradu odlivaka sa tehnologijom u mikrolivu tj. postupkom uništenih voštanih modela čime se postiže visoka dimenzionalna tačnost sa kvalitetom površine odlivaka u klasi N7 do N9.

U procesu proizvodnje koristimo najkvalitetnije alatne i volfram karbid čelike to jest tvrdi metali sa atestima proizvedene u renomiranim evropskim čeličanama.