top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


HTL         J        
7 E    I    2 9   CF7
41U   OF8   M2I      
Q T    3      K   EI5
6AE           Y      
Pretraga  

RADOVIĆ ENTERIJER DOO

VISIBABA bb, 31210 POŽEGA

Telefon: 031 724 140, 031 724 161

Fax: 031 724 161

Mail: office@radovic-enterijer.com

Web: http://www.radovic-enterijer.com

Vrsta usluge: proizvodnja

Delatnosti:
Nameštaj

Toplina punog drveta – punih trideset godina

RADOVIĆ - ENTERIJER ima širok asortiman proizvoda od masivnog drveta, a u proizvodnji serijskog karaktera koristi isključivo bukvu. Ova rezana građa stiže sa područja Ivanjice, sa samih obronaka obližnje planine Golije. Pored građe, u proizvodnji se koriste furnirane ploča, lakovi, okov, štofovi, sve iz uvoza. Stil je umereno moderan, ali i umereno rustičan. Takve su i cene, što su kupci evidentno prepoznali, jer za ovu vrstu nameštaja klijentela itekako postoji, što dokazuje i kontinuirani rast prodaje svake godine.

Trpezarija LEON
Trpezarija LEON

Radović Enterijer - trpezarija Orion
Trpezarija ORION

Firmu RADOVIĆ - ENTERIJER odlikuje fleksibilnost i prilagodljivost zahtevima tržišta, što je za ovakav tip i veličinu preduzeća jedna od najznačajnijih odlika kvaliteta, pa tako se bavi i opremanjem objekata, naročito kada su u pitanju hoteli i vile gde je moguće iz širokog proizvodnog dijapazona pronaći odgovarajuće komade nameštaja. Ova firme dobrim delom pokriva tržište Srbije, pa sada postoji orijentacija ka traženju ozbiljnijeg stranog kupca, koji bi obezbedio veću sigurnost zbog same specifičnosti trgovine nameštajem koju odlikuju usponi i padovi.
Želja vlasnika je da se i dalje ide napred, korak po korak, uz održavanje trenda da svaka godina donese poboljšanje – u ljudstvu, prostoru, opremi, asortimanu. Cilj je da se i dalje rade male, ali raznovrsne kvalitetne serije uz odgovarajuće cene kako bi program bio privlačan što većem broju kupaca. Da i vaš dom oplemeni „toplina punog drveta”…