top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


TLF         9JS      
E K    T    Y L   AJU
ODP   51Y   8FA      
  3    O      O   JL5
XM8         1I2      
Pretraga  

LAF KRŽAVA

Kržava, 15314 Krupanj

Telefon: 015 582 310, 065 506 1060

Mail: office@laf.co.rs

Web: http://www.laf.co.rs

Vrsta usluge: proizvodnja

Delatnosti:
Rezana građa, elementi, furniri

Firma LAF započinje sa radom 2003. godine kao mala porodična firma u improvizovanoj radionici koja je imala 20-ak kvadratnih metara prostora. Primarna delatnost sa kojom firma nastupa na tržištu je proizvodnja drvenih vešalica za odela (ofingera). Zahvaljujući upornom radu i racionalnošću u proizvodnji, firma se vrlo brzo razvija. Dolazi do zaokruživanja celokupnog procesa proizvodnje koja se sada odvija u proizvodnim halama čija ukupna površina prelazi 1000 kvadratnih metara. Od tada pa do danas ofingere prodajemo, kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu. Kvalitet naših proizvoda potvrđen je na zahtevnom tržištu Evropske unije. Činjenica da godišnje izvezemo i do 500000 vešalica u Nemačku, Italiju itd, mnogo govori o ozbiljnosti i načinu našeg poslovanja.

2006. godine naša ulaganja su usmerena u izgradnju strugare (pilane). Kupovinom brente postajemo osposobljeni za uslužno rezanje daske i proizvodnju raznih vrsta elemenata od drveta, po zahtevima kupca. Od tada počinjemo i sa izvozom bukove, hrastove... daske i raznih vrsta elemenata za tržiste Bosne i Hercegovine, Slovenije...

Krajem 2008. godine kupujemo kompletnu liniju za proizvodnju pogrebne opreme (kovčega, krstova...) i 2009. pocinjemo ozbiljno i sa tom proizvodnjom. Od 2010. godine proizvodnja pogrebne opreme postaje glavna delatnost (pored proizvodnje ofingera i raznih vrsta elemenata od drveta) kojom se firma bavi.