top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


6H2         Q1J      
5      A    A J   M9E
ANO   7NX   AIN      
D S    M      X   WE5
XND         H23      
Pretraga  

GRAKOM SN

BATAJNIČKI PUT BB, 11050 BEOGRAD

Telefon: 011 7756 914, 011 7756 915

Mail: grakom_nn@mts.rs , grakom_sn@mts.rs

Web: http://www.grakomsn.com

Vrsta usluge: proizvodnja

Delatnosti:
Parket i podne obloge
Rezana građa, elementi, furniri

grakom sn

 

GRAKOM SN nudi:

  • hrastov parket
  • jasenov parket
  • brikete za ogrev
  • sve vrste hrastove građe

Proizvodni pogon firme GRAKOM SN nalazi se u srcu industrijske zone Beograda, na Batajničkom putu u Zemunu. Opremljen je najsavremenijim mašinama za kompletnu proizvodnju različitih dimenzija klasičnog hrastovog i jasenovog parketabriketa kao i svog novog proizvoda, masivnog poda. Firma GRAKOM SN raspolaže i sušarama u kojima procesom sušenja priprema parket za finalnu obradu.

Grakom SN dugi niz godina proizvodi najkvalitetniji hrastov parket. Zahavaljujući savremenim mašinama prati svetske trendove, snabdeva se najkvalitetnijom hrastovinom iz pouzdanih i sertifikovanih izvora.

Proizvodnja firme Grakom SN pretežno je orijentisana na hrastovinu. Hrast je drvo koje se može naći u najboljem kvalitetu na ovom području i čija tvrdoća, fleksibilnost i trajnost su od izuzetne važnosti u proizvodnji parketa.

Grakom SN je porodična kompanija, a kredibilitet firme na tržistu zasigurno je rezultat i konstantne saradnje sa poznatim građevinskim izvođačima na području Beograda i šire u regionu, uz izvoz u Holandiju, Sloveniju, Italiju, Nemačku, Austriju, Hrvatsku i Bosnu.

Firma Grakom SN otvorena je uvek za osvajanje nekih novih tržista i kvalitetnih saradnika, što mogu potvrditi i različite dimenzije parketa i poda koji su prilagođeni evropskom standardu.

Naš savet za vaš najbolji izbor parketa, je pored generalnih smernica, sasvim sigurno direktan kontakt sa drvetom u našoj  fabrici  parketa. Taj vizuelni momenat sa drvetom zaista će vam pomoći da pronađete idealno rešenje za parket koji odgovara vašem prostoru i ukusu.

Posetite nas i uverite se u kvalitet naših proizvoda.

    grakom sn

grakom sn    grakom sn

grakom sn sušara   

SCHROEDEROVA kompletna linija za proizvodnju parketa i masivnih podova