top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


2S4         9M1      
  W    E      Y   PGW
4EI   XE3   67R      
8      D    W     OLF
AME         CPY      
Pretraga  

EKOTO - DRVENE IGRAČKE

Mila Marića 9/4, 36000 Kraljevo

Telefon: 060 333 85 48

Mail: info@ekoto.rs

Web: https://www.facebook.com/pg/ekotodesign/about/?ref=page_internal

Vrsta usluge: proizvodnja, trgovina

Delatnosti:
Dizajn i primena drveta

 

Tržište je prepuno raznih dečijih igračaka koje se kontinuirano razvijaju i postaju sve više multimedijalne. Deca današnjice se olako navikavaju na savremene oblike komunikacije koji im pomaže u razvoju spacijalnih sposobnosti,ali na uštrb kreativnosti i mašte. Iz tog razloga, mi smo odlučili da idemo u korak sa prirodom, a ne sa vremenom koje nas pritiska, i krenuli smo u dizajniranje, a zatim i proizvodnju potpuno ekoloških drvenih igračaka raznih modela.

Sve drvene igračke Ekoto pravljene su od potpuno prirodnih materijala drveta i elemenata nerđajućeg čelika, sa ekološkim atestiranim lepkovima. Zaštitni premaz koji se koristi je tradicionalno nastao u saradnji lakovog drveta, insekta Kerria lacca i čoveka. Karakteriše ga to što je jestiv i prisutan je u mnogim konditorskim proizvodima, lekovima i kozmetici.

Ekoto igračke stimulišu najmlađe da budu kreativni i uplove u svet mašte. Dodir prirodnih materijala, bez štetnih i hemijskih materija, lagan i bez oštrih ivica, pravo je osveženje za decu okruženu sa morem elektronike. Jasen, orah, trešnja, javor, bukva, bambus su neki od tipova drveta korištenih da igračka dobije svoju formu.

BIKA™ je bicikl za decu uzrasta od 2 do 5 godina čija je osnovna namena rano uspostavljanje dinamičke ravnoteže i koordinacije rada ruku i nogu.

Dete potpuno samostalno, koristeći se sopstvenim nogama i rukama, upravlja, pokreće, i zaustavlja vozilo. S obzirom na to da BIKA™ nema pomoćne točkove, dete je u prilici da pravilno uči naginjanje u stranu pri skretanju radi uspostavljanja ravnoteže, što je jedan od osnovnih uslova pravilne vožnje dvotočkaša. Za razliku od bicikala sa pomoćnim točkovima, padovi su svedeni na minimum.