top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


PM4         OO1      
A O    3    T W   5US
SM4   XU8   6 E      
6 S    G    E C   I4S
67Y         37W      
Pretraga  

DIGIT SZTR - INDUSTRIJSKA ELEKTRONIKA

Miće Tadića 17, 15314 Krupanj

Telefon: 015 581 302, 063 8907 370

Fax: 015 581 302

Mail: digit.elektronika@gmail.com

Web: http://www.digit-elektronika.rs

Vrsta usluge: proizvodnja, uslužne delatnosti

Delatnosti:
Drvene građevinske konstrukcije
Mašine, alati, oprema

Osnovna delatnost firme je proizvodnja industrijskih elektronskih uređaja za automatizaciju mašina za obradu drveta. Najveće iskustvo postoji u proizvodnji tzv. digitalnih mera za brente. DIGIT se bavi proizvodnjom CNC optimizera za drvo, uređaja za verifikaciju termičkog tretmana u sušarama po FAO ISPM-15 standardu i ostalih elektronskih uređaja vezanih za drvnu industriju, kao što su uređaji za pozicioniranje testera na višelisnim cirkularima, automatika za kopir strugove, kopir glodalice i slično. Zaposleni u DIGIT-u se ovim poslom bave više od 10 godina.

Novost u 2015. godini je novi model CNC optimizera OP-4000 sa automatskom sortirnicom i automatskim merenjem širine daske u toku rezanja.


Uređaji serije KB100 (KB-100, KB-105) su namenjeni za ugradnju na najjednostavnije tipove kolica brente, odnosno kolica čiji se stubovi pomeraju ručno - pomoću poluge.

Uređaji serije KB800 (KB-800, KB-805, KB-810) su namenjeni za ugradnju na kolica sa automatskim pozicioniranjem stubova sa elektro ili hidro pogonom stubova. Davač pozicije za ovu seriju je sa zupčastim kaišem ili metalnom zupčastom letvom.


Uređaji serije VT-800 su namenjeni za pozicioniranje testera na višelisnom cirkularu sa pomičnim testerama ili za automatsko pozicioniranje oslonca daske (firunga) na cirkularu sa fiksnim testerama.Pored ovih uređaja u stalnoj ponudi je uređaj MT-6 za verifikaciju termičkog tretmana u sušarama. Uređaj je atestiran u Zavodu za mere i dragocene metale u  Beogradu, tako da su dokumenti koje štampa punovažni kao dokaz o izvršenoj pasterizaciji drveta (bitno kod izvoza).