top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


ATG         G5D      
  U    G    G     WBF
MGB   SXR   9RA      
  S    3    N D   MYL
U5A         68P      
Pretraga  
Novosti

Završen TrendSpot konkurs na Egger-ovom mikro sajtu

27.03.2014.

Pobednik međunarodnog takmičenja u kategoriji arhitekata, na Egger-ovom mikro sajtu TrendSpot, iz centralno-istočne Evrope je Jovana Živković iz Vranja. Njen rad je predstavljen na Egger-ovom štandu u okviru sajma Euroshop u Dizeldorfu. Pobednički projekat je opremanje vinarije Aleksić gde je uspela da razvije moderan i mladalački koncept koji odgovara mladim vlasnicama vinarije.

Jovana Živković sa Heike Kiesling (EGGER grupa) ispred njeog pobedničkog projekta

Jovana Živković (levo) sa Heike Kiesling (EGGER grupa) ispred pobedničkog projekta

Korišćene su Egger melaminski oplemenjene ploče iverice, laminat, ABS kant trake i Eurolight lake saćaste ploče u dekorima Fino Bronza (F583 ST22), Woodline Krem (H1424 ST22) i Zebrano pesak (H3006 ST22).

Povodom ovog takmičenja Heike Kiesling, direktor marketinga za nameštaj i uređenje enterijera Egger grupe je izjavila: Brojni međunarodni projekti koji su učestvovali na TrendSpot takmičenju ilustrovali su širok spektar mogućnosti primene Egger proizvoda i dekora. Pobednički projekti takođe služe kao izvor inspiracije za nove dizajne. Zadovoljna sam što smo u mogućnosti da predstavimo najbolje projekte velikoj sajamskoj publici u Dizeldorfu.