top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


UFO          H       
  L    3    YB    GCI
  B   UUY    1       
  1    8     6    K2N
  R         ICB      
Pretraga  
Novosti

U susret Međunarodnom sajmu građevinarstva

02.04.2014.

od 08. do 12. aprila 2014. godine

Međunarodni sajam građevinarstva najznačajniji i najveći regionalni centar za izlaganje građevinskog materijala, opreme i mašina u Jugoistočnoj Evropi održaće se od 08. do 12. aprila.

Manifestacija svake godine ugosti više od hiljadu izlagača, od čega jedna trećina dolazi iz inostranstva, sa više kontinenata. Više od  80% su stalni gosti, izlagači prisutni svake godine, što potvrđuje da je izlaganje na ovoj manifestaciji najekonomičniji način prezentacije proizvoda i usluga, susreta sa starim, ali i novim, potencijalnim kupcima.

http://www.drvotehnika.info/media/images/novosti/novost_24012014_1_slika2.jpg

Višegodišnja profesionalna iskustva afirmisala su manifestaciju u svim segmentima građevinske delatnosti: istraživanje i projektovanje, izgradnja i održavanje objekata, visokogradnja, niskogradnja, najsavremeniji materijali, građevinske mašine, uređaji i alati, informacione tehnologije, najsavremeniji sistemi gradnje, opremanje objekata i enterijera.

Poseta poslovnih ljudi karakteriše Sajmove građevinarstva, što govori o Sajmu kao mestu okupljanja građevinskih poslenika regiona. Neposredni razgovori do kojih dolazi stvaraju nove ideje i predstavljaju pokretače progresa za celokupnu struku.

Sajam se organizuje na način koji će obezbediti neposredne kontakte između ponuđača i korisnika proizvoda i usluga. U tom smislu sistem registracije poslovne posete daje mogućnost izlagačima da unapred zakazuju B&B sastanke na štandovima izlagača, što ujedno poslovnim posetiocima omogućuje besplatan ulazak na Sajam.

http://www.drvotehnika.info/media/images/novosti/novost_24012014_1_slika3.jpg

Međunarodni sajam građevinarstva – SEEBBE je interesantan pojedincima koji planiraju sopstvene građevinske radove, ali i inostranim kompanijama zainteresovanim za građevinske poduhvate u Srbiji. Jedan od načina uspostavljanja kontakata su i tradicionalne nacionalne izložbe, na kojima se zbirno predstavlja ponuda jedne određene zemlje.

Investitori sve veću pažnju poklanjaju ponašanju objekata u eksploataciji, korišćenju energetski efikasnih proizvoda i postupaka, obnovljivih izvora energije. To je i razlog  što se u okviru stručnog pratećeg programa organizuju skupovi koji razmatraju ove aktuelne teme.

Generalni sponzor Sajma SEEBBE je kompanija ROLOPLAST MOŠIĆ iz Sremske Mitrovice.

Dobrodošli sa željom da sagradite nešto po Vašoj meri.