top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


S6D         R2A      
  U    G    L     SMQ
RDN   D2G   ESL      
  G    U    M M   YDB
JQM         DU1      
Pretraga  
Novosti

U susret 39. sajmu nameštaja u Budvi

30.01.2015.

Interesovanje kako domaćih, tako i inostranih kompanija za nastup na 39. Sajmu nameštaja u Budvi koji se održava od 25.-29. marta 2015. godine eksponencijalno raste. Značajno povećanje zakupljenog prostora odnosi se kako na unutrašnji tako i na spoljašnji prostor. Povećano interesovanje izlagača, donosi i rezultate u predstavljanju novih proizvoda i brendova na domaćem tržištu.

Ovom prilikom želimo da istaknemo eskluzivnog izlagača koji dolazi iz BiH, a preko 90% svojih proizvoda izvozi u inostranstvo. Artisan je specijalizovan za ručnu proizvodnju visokokvalitetnog nameštaja od masivnog drveta i upravo je insistiranje na ručnom, artisanskom radu ono što ih razlikuje od ostalih. Nakon par godina odsustva, Kompanija Dallas iz Sarajeva, jedan od najvećih proizvođača nameštaja iz regiona, ove godine ponovo uzima učešće na Jadranskom sajmu. Design Home, kompanija iz Bijelog Polja koja je nova na tržištu Crne Gore prvi put učestvuje na sajmu, a imaće priliku da predstavi eskluzivan i originalan turski nameštaj.

Organizovani nastupi, bogat program na Sajmu, značajne institucije koje će biti prisutne na ovoj manifestaciji garancija su uspešnosti i kredibiliteta dugogodišnje tradicije Sajma. Planirati i ozbiljno se pripremiti za Sajam je od značaja za uspeh svake kompanije na Sajmu. Jedan od prvih koraka ka tome jeste planiranje prezentacija na zakupljenom prostoru. Shodno tome pozivamo sve zainteresovane da na vreme prijave svoje učešće i ostvare što bolji poslovni rezultat.