top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


6I5         DOY      
4 G    5    Q 9   G3H
8E1   BJS   6NE      
6 G    1    9 X   J2T
WR6         IG5      
Pretraga  
Novosti

SVET NAMEŠTAJA već 11. put predstavlja novosti u dizajnu enterijera

09.03.2015.

   

Na sajmu SVET NAMEŠTAJA posetioci će po 11. put imati mogućnost da se upoznaju sa novitetima na polju dizajna enterijera, unutrašnje arhitekture i opreme. Ona će se održati od 21. do 25. aprila 2015. u Sofiji. Novi i već poznati proizvođači nameštaja će i ove godine predstaviti svoju aktuelnu proizvodnu lepezu, a gosti će moći da izaberu proizvod koji njima najviše odgovara i da dobiju popust, koji važi samo dok traje izložba.

Upis za učešće ide mnogo bržim tempom nego prošle godine i već je 90% izložbenog prostora zauzeto, najavili su organizatori iz Inter Ekspo Centra.

SVET NAMEŠTAJA se održava zajedno sa najvećom specijaliziranom izložbom za drvoprerađivačku i industriju nameštaja TEHNOMEBEL.

Prošle godine na površini od 12 000 m2 za oba događaja, svoje su proizvode pokazali više od 150 izlagača, među kojima i firme iz Italije, Kine, Malezije, Poljske, Srbije i Turske. Izložbe je posetilo 9 600 ljudi.

Za program Hosted Buyers, koji je prvi put organizovan 2014. godine, ove godine se prijavilo još 30 stranih firmi iz Velike Britanije, Nemačke, Izraela, Iraka, Makedonije, Maroka, Moldavije i Francuske. Zahvaljujući Bugarskom Nameštajnom Klasteru, izložbe su bile deo zvanične posete 20 firmi iz oblasti nameštajne industrije Republike Srbije. U pratećem programu su bile ukljućene i besplatne konsultacije od strane vodećih dizajnera za unutrašnji i proizvodni dizajn. Ove godine su i za profesionalce i za ostale posetioce obe izložbe pripremljeni još interesantniji događaji.

Specijalizovana izložba nameštaja i pratećih aksesoara, SVET NAMEŠTAJA, se pokazala kao međunarodni forum za sastanke i generisanje novih ideja. Ovo je mesto u Bugarskoj gde se sastaju proizvođači, trgovci, kreatori i poštovaoci lepog i praktičnog enterijera.