top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


OS5         6        
  Q    2    3 F   TOH
7GY   DDP   N4Y      
  A    E      O   NAP
Y48           H      
Pretraga  
Novosti

Salon nameštaja Milano 2015

16.02.2015.

Salon nameštaja u Milanu, od 14. do 19. aprila 2015.

Salon nameštaja u Milanu će po 54. put otvoriti svoja vrata za posetioce 14. aprila. Sa više od 2.000 izlagača na preko 200.000m² salon nameštaja u Milanu svake godine privuče veliki broj posetilaca iz celog sveta.

Na salonu će izložbe biti podeljene u tri kategorije:

-Classic, Modern and Design

-International Furnishing Accessories Exhibition

-SaloneSatellite.

Euroluce, izložba posvećena osvetljenju, će predstaviti veliki broj novina iz oblasti rasvete koja ima širok dijapazon upotrebe od osvetljenja u enterijeru do specijalizovanih rasvetnih sistema za bolnice.

Workplace3.0 je izložba koja će biti posvećena inovativnim konceptima iz oblasti opremanja kancelarija i radnih prostora. Najveća instalacija u sklopu ove izložbe je The Walk koju potpisuje poznati italijanski arhitekta Michele De Lucchi.

SaloneSatellite je izložba na temu “Life Planet”. Ova izložba je jedna od retkih na kojoj će učestvovati preko 700 mladih iz dizajnera iz svih krajeva sveta, od kojih će najbolji biti nagrađeni.

Da bi se posetiocima omogućio što lakši dolazak na sajam obezbeđene su specijalne linije vozova, a trenutno traju pregovori  sa aviokompanijom Alitalia o popustima za letove u vreme sajma nameštaja.

Više informacija možete naći ovde.

Salon nameštaja u Milanu