top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


GBR         344      
  4    P    Y K   NTY
  P   KKC   T 4      
  9    Y    M 2   PMS
  Y         X5L      
Pretraga  
Novosti

Sajam o upotrebi drveta u građevini

10.06.2014.

Među najvažnijim  događajima predstojeće sezone Sajma u Veroni, svakako je međunarodni sajam o upotrebi drveta u građevini, Drvo i građevina (Legno & Edilizia), koji će biti održan od 19. do 22. februara 2015. godine. Na preko 15000 kvadratnih metara, u dve velike hale sajma u Veroni, preduzeća koja posluju u građevinskom sektoru, dizajneri, kao i preduzeća koja se bave arhitekturom, imaće priliku da svoja iskustva podele sa strukom i da se upoznaju sa novim tehnologijama, procesima, proizvodima i sistemima.

Zahvaljujući sve većoj ekološkoj svesti i razvoju pametnih kuća, kuća koje štede energiju, drvo se više nego ikada koristi u Italiji. Sajam u Veroni, za profesionalce i one koji će to postati, biće prilika da se sagledaju iskustva i preporuke onih kod kojih ova vrsta gradnje cveta već godinama, a to su severna Evropa i Severna Amerika.

Sa druge strane, izlagači očekuju veliko interesovanje kupaca, pre svega, računajući na posećenost od 2013. godine kada je ovoj manifestaciji prisustvovalo oko 20.000 profesionalnih posetilaca.

Akcenat će biti na sastancima, konferencijama i demonstracijama mehanizacije za drvnu industriju, u saradnji sa brojnim značajnim institucijama, univerzitetima i naznačajnijim stručnjacima ove oblasti.

Šire informacije o ovoj manifestaciji možete pogledati ovde.