top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


B5D         AXE      
  L    G    8     PLT
HMX   SJ4   S8R      
L      W    S M   XUB
78N         QK9      
Pretraga  
Novosti

Radoznalost se isplati – doborodošli na sajam Kind + Jugend

09.07.2014.

U Kelnu će se od 11. do 14. septembra 2014. godine održati vodeći svetski sajam opreme za bebe i malu decu “Kind + Jugend”.

Na oko 100.000 m² sajamskog prostora ove godine očekuje se više od 1.000 izlagača iz celog sveta i preko 20.000 stručnih posetilaca iz 110 zemalja, što obećava uspešno poslovanje u najboljoj atmosferi. Izlagači će predstaviti najnovije trendove u proizvodnji dečijih auto-sedišta i kolica, dečijeg nameštaja, obuće i odeće, plišanih, drvenih, elektronskih i akustičnih igračaka, opreme za vrtiće, preparate za zdravlje i negu majke i deteta.

Sajam „Kind + Jugend“ će radoznalim posetiocima predstaviti raznovrsnu i često veoma iznenađujuću ponudu u svim oblastima i proizvodnim kategorijama, kako bestselere tako i mnogobrojne novitete. Prisustvo na ovom sajmu će Vas inspirisati i probudiće nove ideje za buduće uspešno poslovanje, sveobuhvatno informisati i obezbediti nove poslovne kontakte.

Prisustvo proizvođača najvećih svetskih brendova iz ove branše, sveobuhvatna ponuda opreme i igračaka za bebe i malu decu, savršen pregled svih relevantnih proizvodnih kategorija, aktuelnih trendova i noviteta samo su neki od mnoštva razloga da posetite ovaj sajam.

Otkrijte nove šanse na sajmu „Kind + Jugend“!

Sve dodatne informacije o ovoj sajamskoj manifestaciji možete pronaći na zvaničnoj stranici: www.kindundjugend.de

Kontakt osoba:
Danilo Šuput
Delegacija nemačke privrede u Srbiji
Zvanično zastupništvo Sajma u Kelnu za Srbiju i Crnu Goru
Tel.: +381 11 202 80 15
Email: suput@ahk.rs
http://serbien.ahk.de