top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


ONM         U4N      
O N    H      2   4KT
527   5KQ   83L      
  T    T    D     QMA
D9U         A5J      
Pretraga  
Novosti

Radionica na temu: Uspešna komunikacija sa klijentima u izvoznim poslovima

13.05.2014.

Polazeći od zajedničkog interesa, koji se ogleda u želji srpskih preduzeća iz oblasti drvne industrije da izvoze na evropsko i švajcarsko tržište i potreba Švajcarske da uvozi proizvode drvne industrije, Agencija za drvo, najveće udruženje drvoprerađivača i švajcarska organizacija za promociju uvoza – SIPPO, zajednički će organizovati dvodnevnu radionicu 27. i 28. maja 2014. godine na Šumarskom fakultetu u Beogradu, od 10 do 18 časova. Tema radionice je: Uspešna komunikacija sa klijentima u izvoznim poslovima. Osmišljen kao „role play“, ovaj dvodnevni  trening namenjen je kompanijama iz Srbije koje već izvoze na teritoriju EU i Švajcarske u cilju unapređenja veština komunikacije. Na osnovu stvarnih dešavanja sa kojima su se naše kompanije susretale u realizaciji izvoznih poslova, srpski i švajcarski eksperti iz oblasti poslovne komunikacije osmislili su program treninga i vodiće učesnike kroz realne situacije. Program će se izvoditi uz minimum teorije i maksimum praktičnih vežbi, koje od učesnika zahtevaju aktivan pristup. Teme koje će se obrađivati su: predstavljanje Vaše kompanije u javnosti, upravljanje teškim dijalozima, pregovori o ceni, i osvajanje i zadržavanje novih klijenata.

Radionicu će voditi Nebojša Milićević, direktor i osnivač Bizconnect7, Beograd, koji je učestvovao na nekoliko velikih projekata osmišljenih za poboljšanje kompetitivnosti MSP i njihove spremnosti na izvoz i Andreas Eigenmann, direktor i osnivač Eigenmann Business Communication, Cirih, čiji su klijenti American Express Inc., the City of Zurich, Bioengineering AG i bolnice širom Švajcarske. Rad će se odvijati u dve grupe, na srpskom i engleskom jeziku.

Agencija za drvo d.o.o, Srbija i SIPPO, Švajcarska Vas pozivaju na DVODNEVNU RADIONICU koja će se održati u utorak 27. maja i sredu 28.maja 2014. godine na Šumarskom fakultetu u Beogradu sa temom: Uspešna komunikacija sa klijentima u izvoznim poslovima.

Broj mesta za učešće u radionici je ograničen, a prijavljivanje je moguće obaviti do 20.05.2014. godine na adresu office@agencijazadrvo.rs (kontakt osoba dipl.ing. Nataša Pantović, klaster menadžer).

Ovaj trening je specijalno namenjen kompanijama iz oblasti drvne industrije koje izvoze na teritorije EU i Švajcarske, a koje bi želele da unaprede svoje komunikacijske veštine.

Kotizaciju, u iznosu od 2000 dinara (uključen ručak), je potrebno uplatiti do 22. maja.

Radujemo se susretu i budućoj saradnji i želimo Vam dobrodošlicu!