top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


P4E         5RH      
U P    S    C     9J1
WUT   36R   76I      
N F    7    1 X   U5W
9QL         18B      
Pretraga  
Novosti

Prvi međunarodni RENEXPO® BiH

22.10.2014.

Ostalo je još samo dve nedelje do Prvog međunarodnog RENEXPO® BiH događaja koji će se održati u sarajevskom Hollywood Hotelu i okupiti brojne investitore, donosioce odluka, predstavnike relevantnih ministarstava i opštinskih struktura, kao i poslovnih rukovodilaca iz energetskih i sektora obnovljivih izvora energije u okviru najveće energetske platforme za ceo region Zapadnog Balkana!

Datum održavanja: 5. i 6. novembar 2014.

Lokacija: Hollywood Hotel, Sarajevo

Rezervacijom smeštaja posredstvom kompanije RENEXPO® BiH dobijate popust - pogledajte FLYER

Koncept:

- Na izlagačkim štandovima će se predstaviti regionalni i međunarodni lideri u industriji iz oblasti biogasa, biomase, hidroenergije i energetske efikasnosti (u industriji, zgradarstvu i rasveti) čije aktivnosti, najnovije proizvode i usluge možete ispratiti potpuno besplatno, jednostavnim registrovanjem na našem sajtu - REGISTRACIJA SAJAMSKIH POSETILACA.

- Program specijalizovanih konferencija prati program sajma i okuplja vrhunske predavače sa višegodišnjim praktičnim iskustvom u navedenim oblastima. Izuzev besplatne konferencije o energetskoj efikasnosti, cene kotizacija za ostale konferencije videćete prilikom popunjavanja formulara za obaveznu registraciju: REGISTRACIJA ZA KONFERENCIJE

Registracija je obavezna za sve konferencije jer je broj mesta ograničen!

- Uz sve ovo, RENEXPO je po prvi put koncipirao tzv. Investors Business Lounge. Intenzivno radeći na povezivanju ljudi sa inovativnim idejama, cilj nam je da obezbedimo razmenu iskustava između lokalnih i međunarodnih eksperata u kontekstu praktičnih implementacija gotovih projektnih rešenja. Potencijali ovog regiona otvaraju brojne investicione mogućnosti. Lokalne zajednice uveliko su prepoznale i žele predstaviti dostupna projektna rešenja iz oblasti: PV, energija vetra, biomasa, hidroenergija i energetska efikasnost. Kompletan katalog dostupnih projekata biće predstavljen u Sarajevu tokom RENEXPO sajma!

Još jedna inovacija, pored specijalizovanih besplatnih radionica i trenig programa, u saradnji sa GIZ-om (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit, GIZ, GmbH) organizovan je i tzv. Speakers Corner iz oblasti energetske efikasnosti.

REECO tim Srbije Vas poziva da se već danas registrujete za sajam, konferencije RENEXPO radionice na navedenim linkovima.

Za sve detalje posetite: www.renexpo-bih.com ili pišite direktno na info@reeco.rs