top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


2TJ         EKK      
O S    M      U   DFK
FTE   5SX   RPE      
E G    R      M   BYS
33H         TDK      
Pretraga  
Novosti

Projektovanje i upravljanje zelenim radnim prostorima

30.05.2014.

Savet zelene gradnje Srbije Vas ovom prilikom obaveštava o organizaciji predavanja pod nazivom,

Projektovanje i upravljanje zelenim radnim prostorima - Creating and Managing Greener Workspaces

Kako stvoriti zeleni radni prostor i kako njime upravljati?

Efikasnost zaposlenih ključni je resurs svakog biznisa i ne može se unaprediti bez stvaranja stimulativnog i zdravog radnog okruženja – saznajte zašto, i naučite kako to da učinite!

Ovo je možda najaktuelnija tema u zelenoj gradnji i fokus je brojnih delatnosti - projektovanje, uređenje, opremanje, unapređenje postojećih prostora, investiranje, razvoj poslovanja, upravljanje objektima, itd.

Radionica o zelenim radnim prostorima deo je međunarodne obrazovne platforme Evropske mreže zelene gradnje i kao takva, održava se već u 15 zemalja Evrope.

Radionicu vodi gospodin Boris Popovski, sertifikovan trener u oblastima komunikacije, javnih nastupa i razvoja malih i srednjih preduzeća.

Predavanje Projektovanje i upravljanje zelenim radnim prostorima - Creating and Managing Greener Workspaces, ulazi u ukupno bodovanje za sticanje sertifikata Zelenog profesionalca Saveta.

Radionica će biti odrzana u četvrtak, 12. juna 2014. godine. Za više detalja posetite sajt Saveta zelene gradnje Srbije: http://www.serbiagbc.org/rs/edukacija/75/Stvaranje-i-upravljanje-zelenim-radnim-prostorom/