top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


 D          ADG      
GD     7    D     7L1
 3    A1R   GHJ      
 K     S    6 D   4G7
2FO         TQM      
Pretraga  
Novosti

Ponosni na 27 godina podrške industriji

23.07.2014.

Najveći sajmovi industrije u Evroaziji – Sajam mašina za preradu drveta i Intermob su spremni da otvore svoja vrata od 27. septembra do 01. oktobra 2014. godine na TUYAP sajmu u Istanbulu.

Aktivno učešće na ovim sajmovima najavio je veliki broj domaćih i međunarodnih kompanija, vodećih predstavnika industrije, i za sada je prodato preko 70% kapaciteta.


Kao rezultat intenzivnih marketinških aktivnosti sajamskog tima, na sajmovima će se predstaviti kompanije koje žele pristup novim tržištima, kao i efikasnu platformu za svoje proizvode i susret sa pravim klijentima. Prodajne i marketinške aktivnosti, i u Turskoj i u inostranstvu, se nastavljaju do početka sajmova. Na sajmovima je najavljeno učešće i novih kompanija koje posluju u industriji nameštaja i drvne tehnnologije. U 14 hala na 120.000 kvadratnih metara brojne kompanije će lansirati svoje nove proizvode i najnovije trendove, a profesionalni posetioci i izlagači će imati priliku da vide prezentacije najnovijih mašina za obradu drveta, proizvodnju nameštaja i rad u šumarstvu.

 

Sajam mašina za preradu drveta i Intermob sajam nameštaja su najvažniji sajmovi ove vrste u Evroaziji, ali takođe imaju aktivnu ulogu i u promociji turskih kompanija u inostranstvu.

Kao što TUYAP naporno radi i već 27 godina poboljšava kvalitet svojih usluga, tako i sajmovi Mašina za preradu drveta i Intermob iz godine u godinu imaju sve veći uspeh. Uspeh koji su postigli ovi sajmovi takođe ukazuje na snagu industrije. Lokalni brendovi mogu da se takmiče svojim kvalitetom na svetskom tržištu. Broj međunarodnih posetilaca koji dolaze iz više od 90 zemalja je takođe dokaz interesovanja za lokalne proizvode. TUYAP je ponosan na 27 godina podrške industriji, i njeno poboljšanje iz godine u godinu.
Za industrijsku sinergiju stvorenu kroz sajmove kao i pristup kapijama međunarodnog tržišta, Sajam mašina za preradu drveta i Intermob su jedinstvena trgovinska platforma u Evroaziji.
Za detaljne informacije posetite www.intermobistanbul.com i www.woodmachineryistanbul.com.