top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


ERD         O63      
R      6    O     YGT
NFY   UGY   6K8      
  4    7    R J   UX9
18G         FYS      
Pretraga  
Novosti

Održan InTech-a 2014

14.01.2015.

Međunarodni kućni sajam Weinig grupe održan od 4. do 7. novembra 2014. bio je predstava u superlativu. Sa 1.550 stručnih posetilaca iz 34 zemlje nadmašio je manifestacije prethodnih godina. Gosti iz čitave Evrope videli su, na rekordnom izložbenom prostoru od preko 4.000 kvadratnih metara, sa okruglo 50 eksponata, do sada najveći broj mašina i opreme kada je u pitanju ovaj događaj u Tauberbischofsheim-u. Pod sloganom „Weinig ofanziva tehnike 2014“ Weinig grupa je inovacijama iz svih proizvodnih područja, počev od punog drveta, preko pločastih materijala, pa do sistemskih rešenja najavila prestojeći sajam LIGNA 2015 u Hannoveru. Osim toga, posetioci su se uverili u široki portfolio Weinig usluga koje nude maksimum po pitanju finansiranja, održavanja, servisa rezervnih delova, obuke, inženjeringa.


Magnet za posetioce Weinig InTech: 1.550 stručnih posetilaca znače novi rekord


Novi Powermat 700 je izazvao veliko interesovanje

Težište InTech-a bilo je na proizvodnji prozora. Program je obuhvatio pre svega, složenu, umreženu tehniku opreme na najvišem nivou i dokazao je vodeću poziciju Weinig-a u ovom segmentu proizvodnje.
Kao crveni končić provlačila se za vreme InTech-a tema „umrežavanje“.  Weinig po pitanju ove teme budućnosti nudi čitav niz proizvodno orijenisanih rešenja, koja počinju sa pripremom radnog procesa sa Moulder Master-om i proizvodnim softverom Millvision do konstrukcije sa FenCon-om i modularnim konceptom upravljanja u proizvodnji stolarije.
Kada je u pitanju srž stručnosti – blanjanje i profilisanje, Weinig je sa Powermat-om 700 podigao zavesu za jednu novu generaciju automata za profilisanje, koju karakteriše obiman nov koncept rukovanja.
Na primeru impozante opreme dvoje kupaca, koja je u tom trenutku nastajala u proizvodnim pogonima, Weinig Conzept je kao partner za kompletna rešenja i sve projekte oko optimiranja drveta jasno pokazao svoju stručnost.


Eksponat firme WACO: jednolisni bansek BKS

Pored inovativnog rešenja za smanjenje troškova i oplemenjivanje masivnog parketa, na veliko interesovanje je naišao prikazani novi, po pitanju sirovine štedljivi i patentirani postupak lepljenja u blok-gredu sa zarubljenim spojem.
Po prvi put na InTech-u bilo je zastupljeno i područje opreme za pločaste materijale. Inovativni program firme Holz-Her dodatno je obogatio kućni sajam. Sa vertikalnim CNC obradnim centrom Evolution i sistemom za nanošenje lepka Glu-Jet, Holz-Her je imao dva proizvoda na startu, koja su neposredno pre sajma nagrađena u SAD sa Challengers Award-om za izuzetnu inovaciju.
Na kraju ovog intenzivnog InTech-a 2014, prožetog oduševljenjem posetilaca, Weinig grupa je zabeležila pozitivan bilans, a izuzetno raspoloženje učinili su 21. izdanje kućnog sajma punim pogotkom i još jednom s pravom podvukli slogan „Weinig nudi više“.

MW GROUP SCG doo
Čupićeva 1/1  ·  37000 Kruševac  ·  Srbija  ·  tel. +381 37 445 070, 445 075  ·  fax. +381 37 445 070
e-mail: mwgroupscg@open.telekom.rs  ·   www.mwgroup.rs