top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


4OE         3WS      
Y U    L    A 1   J5B
IA9   TAB   A67      
B E    C    A 3   ADG
L23         OYU      
Pretraga  
Novosti

Obradujte Vaš dom

03.11.2014.

Sajamnameštaja - logo

Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, kao i Međunarodna izložba mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije, zadržali su vodeću poziciju u regionu. Jedan je od retkih sajmova iz oblasti drvne industrije koji se veoma uspešno organizuje beležeći blagi, ali kontinuirani porast broja stranih izlagača i izložbenog prostora koji zakupljuju.

Sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije u Beogradu

Renomirani izlagači iz segmenta mašina za obradu drveta, alata i repromaterijala prikazaće svoje proizvode, a to je prava prilika za upoznavanje i možda neki novi početak. To je prava prilika i za učvršćivanje i osvežavanje već postojećih poznanstava.
Svake godine 70.000 posetilaca obiđe novembarski Sajam nameštaja, uživajući u prijatnom ambijentu i ponudi nameštaja vrhunskog kvaliteta, modernog i savremenog dizajna renomiranih domaćih i stranih izlagača.

Sajam nameštaja u Beogradu, izlagači iz Rumunije  Izlagači na Sajmu nameštaja u Beogradu
Tradicionalno, to je prilika da se na jednom mestu napravi izbor, komadni ili garniturni nameštaj, artikli za uređenje enterijera, i drugi proizvodi iz grana i delatnosti koje prate drvnu industriju, ili dobije ideja i savet od arhitekata i dizajnera kako urediti dom da dobije savremen i funkcionalan izgled. Sve to i još mnogo toga se može pogledati i doživeti na ovoj, najvećoj manifestaciji u regionu.
Generalni sponzor ovogodišnje manifestacije je renomirani proizvođač nameštaja, kompanija Numanović, koja će najsrećnijem posetiocu dodeliti vrednu nagradu – nameštaj za dnevnu sobu.