top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


 S          MN9      
W6     O      7   DWE
 2    8QE     J      
 X     T      X   O6D
B96           G      
Pretraga  
Novosti

Novosti iz firme Fabbrica - Nove ton karte bajca

25.11.2014.

Fabbrica doo je za svoje komitente i saradnike pripremila NOVE TON KARTE BAJCA – TK1, TK2 i TK3 jedinstvenu na domaćem tržištu.

Analizom aktuelnih tržišnih trendova u segmentu površinske obrade i dekoracije elemenata u enterijeru, kao i tonova koji su aktuelni ove sezone, tehnički servis Fabbrica doo realizovao je ovaj zahtevan projekat..

Svakodnevni rad tehnologa i tehničara na postizanju različitih nijansi bajca upotrebom moderne opreme i savremenih metoda, omogućio je sektoru razvoja da maksimalno iskoristi potencijal laboratorije za bajc i tržištu ponudi nove ton karte.

Fabbrica doo nudi svojim komitentima široku paletu različitih tonova (preko 120 nijansi) na furnirima hrasta, bukve i jasena.

 

 

 

Izbor nijansi u NOVIM TON KARTAMA omogućiće svim komitentima i saradnicima, pre svega, brže i jednostavnije dogovore sa komitentima, kao i efikasnije zaključivanje poslova na obostrano zadovoljstvo.

Tonovi bajca iz pomenutih ton karti mogu se prilagoditi različitim načinima i tehnikama nanošenja, upotrebom specijalnih aditiva i razređivača.

FABBRICA DOO NUDI TONOVE BAJCA IZ NOVIH TON KARTI PO IZUZETNO KONKURENTNIM CENAMA.