top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


M           96H      
P B    P    5     U6S
QA2   USY   FTO      
  5    K      E   UOI
  7         7KC      
Pretraga  
Novosti

Nove mogućnosti sa tamnim šarkama

23.02.2017.

Blum dopunjuje svoj program šarki sa novom tamnom varijantom boje

Höchst, Austrija, februar 2016. Austrijski proizvođač okova Blum reaguje na sve veću potražnju za tamnim šarkama, koje se harmonično uklapaju u tamnu unutrašnjost korpusa. Sa varijantom boje oniks crna, Blum uvodi dodatne mogućnosti diferencijacije.

Tamne šarke, Blum
Blumove tamne šarke u oniks crnoj kao dodatna nova mogućnost diferencijacije

Tamne šarke se nenametljivo uklapaju u unutrašnjost nameštaja. Deluju veoma elegantno i sve više se traže u izradi nameštaja visokog kvaliteta. Austrijski proizvođač okova Blum reaguje na sve veću potražnju – prvenstveno na tržištima orijentisanim na dizajn – i od jeseni 2016. u ponudi ima novu vrstu obrade šarki: tamnu varijantu boje oniks crna, kod koje su vidljivi delovi u tamnijoj boji. Pored dodatne mogućnosti diferencijacije, nova tamna varijanta boje stvara i konsekventno jedinstvo boje kod frontova, korpusa i okova.

Blum - tamne šarke
Tamna šarka može harmonično da se uklopi u orman, jer su sve komponente međusobno usklađene po boji

Obim programa koji oduševljava

Svi uobičajeni tipovi šarki, kao što su npr. Clip top Blumotion u 110° - varijanti ili šarke bez opruge za mehaničku pomoć za otvaranje Tip-On, kao i šarke za primenu sa oknom ili sa različitim pregibanjem za ugaono, centralno i unutrašnje postavljanje ubuduće mogu da se dobiju i oplemenjeni tamnom bojom. Šarka tipa Clip top kao priznata varijanta i dodatni delovi odgovarajuće boje kao što su montažne ploče, poklopci itd. zaokružuju Blumov program šarki u tamnoj boji.

Blum - tamne šarke
Dobar dizajn je veoma tražen, i kod modernog nameštaja i kompletno u čitavoj stambenoj oblasti

Julius Blum GmbH je internacionalno porodično preduzeće specijalizovano za proizvodnju i prodaju okova za nameštaj. Glavne grupe proizvoda su sistemi frontova, sistemi šarki i sistemi za izvlačenje za nameštaj, prvenstveno u kuhinji. Preduzeća obuhvata sedam fabrika u Forarlbergu (Austrija), proizvodne pogone u Poljskoj, Brazilu i SAD kao i 28 zavisnih preduzeća, tj. predstavništava. Isporučuje proizvođačima nameštaja i specijalizovanim prodavcima okova u preko 120 zemalja. Informacije na www.blum.com