top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


IRC         KTH      
  1    8      P   72D
XXW   R8L   9GF      
  M    Y    T     3MU
3HQ         3T1      
Pretraga  
Novosti

Keln u punom cvetu

08.07.2014.

I ovog kasnog leta u Kelnu će se od 31. avgusta do 02. septembra 2014. godine održati vodeći svetski sajam baštovanstva “Spoga Gafa” koji će ponovo okupiti čitavu branšu na jednom mestu.

Učešće na sajmu “Spoga Gafa” omogućava Vam da zajedno sa 40.000 stručnih posetilaca otkrijete nove trendove, prikupite ideje i steknete nove kontakte. Prethodne godine, od 2.000 izlagača čak 80% je bilo iz inostranstva, što dokazuje veliku internacionalnost ove sajamske manifestacije.

Tokom ova tri dana biće predstavljeni brojni noviteti iz sledećih oblasti: garden creation (mašine i oprema, alati i pribor, voda i osvetljenje, rasade i cveće, baštenska oprema i kuće), garden living (baštenski nameštaj, grill i BBQ, dekoracija, kućni ljubimci, kampovanje i slobodno vreme, sport i igre), garden care (biohemija, zemljište, mašine, pribor i alati), garden basic (povoljan baštenski nameštaj), garden unique (premium-baštenski nameštaj). Pored toga, biće organizovani i tematski parkovi, prezentacije proizvoda, specijalno uređena područja i brojne propratne manifestacije kao što su „Garden Centre Day“, „newcomer events“ poput „IVG Garden Party“ ili "spoga+gafa in 100 seconds" i mnoge druge.

Budite i Vi deo manifestacije koja okuplja čitav svet baštovanstva, budi inspiraciju i daje impulse budućem uspešnom poslovanju!

Sve dodatne informacije o sajmu „Spoga Gafa“ možete pronaći putem zvanične stranice: www.spogagafa.de

Kontakt osoba:
Danilo Šuput
Delegacija nemačke privrede u Srbija
Zvanično zastupništvo Sajma u Kelnu za Srbiju i Crnu Goru
Tel.: +381 11 202 80 15
Email: suput@ahk.rs
http://serbien.ahk.de