top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


8GG         1EG      
R G    F    A     BLH
E2Q   ULB   384      
1 N    2      O   OJ8
DAO         THD      
Pretraga  
Novosti

IERWE 2014 i ThermAQUA 2014 u Beogradu od 12. do 14. marta

20.02.2014.

MEĐUNARODNI SAJMOVI OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE – IERWE 2014 i ThermAQUA 2014 U BEOGRADU OD 12. DO 14. MARTA

U Beogradu se od 12. do 14. marta 2014. godine održavaju Međunarodni sajmovi obnovljivih izvora energije IERWE 2014 i grejanja, klimatizacije, ventilacije ThermAqua 2014. Firma ICM International iz Beograda, organizator ovog poslovnog događaja međunarodnog karaktera, okupiće na 2500 kvadratnih metara Belexpocentra u Novom Beogradu više od 50 izlagača iz zemlje i inostranstva.

Specijalizovani Sajam najavljuje nove tržišne ponude i potencijale, promoviše upotrebu obnovljivih izvora energije (OIE) u termoenergetske svrhe, obezbeđuje sveobuhvatne informacije o najnovijim zbivanjima, trendovima, uslugama i proizvodima iz različitih oblasti.

U isto vreme, na Sajmu će se održati i edukativni poslovni forum na kome će domaći i inostrani predavači održati stručne prezentacije na različite teme koje se tiču obnovljivih izvora energije, regulacije temperature i  ventilacionih sistema.

Značajn segment ovogodišnjeg Sajma su i poslovni B2B susreti. Učešće na B2B sastancima otvoreno je za kompanije koje izlažu na Sajmu, kao i posetioce: pojedince i preduzeća koja žele kontakt sa drugim kompanijama. Učešće na Međunarodnim poslovnim susretima je besplatno, a registrovati se možete na web strani ovde.

Prvog i drugog dana Sajma, održaće se zanimljive panel diskusije na temu: ESCO model, Javno privatno partnerstvo i ostali modeli uštede kroz investiranje u OIE i EE, kao i na temuOd velikog potencijala do realizacije u oblasti OIE i EE“. Učesnici panela biće u prilici da aktivno učestvuju u diskusiji i postavljaju pitanja na predloženu temu. Paneli će biti realizovani u saradni sa kompanijom Logo d.o.o. iz Beograda.

Prvi i drugi Međunarodni sajam obnovljivih izvora energije SOLAR-THERM BIOMASA održani su u Novom Sadu 2012. i 2013. godine. Udeo stručnih posetilaca ovog Sajma je konstanto rastao. Sajam je 2013. posetilo 1630 stručnih postilaca, od čega su oko 60 odsto bili posetoci koji u svojim kompanijama imaju rukovodeća mesta, sa pravom ugovaranja i donošenja odluka o investicijama.

Sajam je za posetioce od srede do petka u periodu od 10 do 17 sati. Ulaz je besplatan uz prethodnu registraciju prilikom ulaska u halu.