top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


SOQ          C       
M E    S    F8    LF7
TOF   1D9    6       
  2    E     R    8RS
T28         75J      
Pretraga  
Novosti

Gradimo budućnost zajedno

16.03.2015.

Najveći i najznačajniji sajam građevinske industrije u regionu Jugoistočne Evrope, održaće se u aprilu mesecu 2015. godine na Beogradskom sajmu. Činjenica da se ovaj događaj održava neposredno pored najvećeg i najznačajnijeg gradilišta regiona Jugoistočne Evrope,“ Beograda na vodi“, suštinski nameće saradnju na promociji i saradnji na ova dva projekta.  
Lokacijski jedan pored drugog, u komšiluku, projekat „Beograd na vodi“ i Beogradski sajam, nedvosmisleno povezuju ponudu i tražnju u građevinskoj industriji, ali i u svim ostalim industrijama koje će pokrenuti ovaj suštinski važan projekat za grad Beograd i državu Srbiju. Potencijalnim izlagačima i poseticioma se pruža prilika da se neposredno upoznaju sa ovim projektom. Po angažovanom prostoru, po broju inostranih i domaćih izlagača, po broju posetilaca, sajam građevinarstva u Beogradu postao je najznačajnija specijalizovana manifestacija ove vrste u regionu.
Sajam će posebnu pažnju usmeriti u promociju u zemljama regiona, gde se ova manifestacija i pozicionirala kao lider, želeći da u što boljem svetlu predstavimo sve potencijale srpskog građevinarstva. Verujemo da će ova manifestacija privući veliki broj biznis posetioca – potencijalnih investitora koji na jednom mestu mogu da naprave procenu i izbor, upoznavajući se sa kompanijama koje su uložile pamet, znanje i sredstva kako bi napravile eksponate koji će steći pozitivnu reputaciju i ugled, postavši tako magnet za privlačenje poslovnih ljudi. Zastupljene su sve oblasti građevinarstva - od projektovanja, preko papirologije do materijala za gradnju.
Generalni sponzor Sajma građevinarstva je španska kompanija “Expalum” članica multinacionalne korporacije “Bolanos Lopezes” evropskog lidera u prozvodnji AL komponenti za roletne čije interese u Srbiji zastupa “Axioma plus” iz Sremske Mitrovice.
Dobrodošli, počnimo da gradimo budućnost zajedno.