top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


P8L         UKW      
  F    P    J     FKT
5GO   5IK   BWP      
P      9    2 T   A3A
IXQ         G7C      
Pretraga  
Novosti

DAN PROZORA 2014

25.02.2014.

1. međunarodna konferencija „DAN PROZORA 2014.“ će se održati 05.03.2014. u Zagrebu (kongresni centar Hotela Antunović, dvorana Tomislav, I sprat), s početkom u 08:30 sati.

Organizator konferencije je kontrolna kuća Euroinspekt - drvokontrola d.o.o. u saradnji s Institutom IFT Rosenheim iz Nemačke, uz podršku vodećih evropskih proizvođača profila i nadležnih institucija Republike Hrvatske: Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, Ministarstva finansija - Carinske uprave, Nemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore, kao i Hrvatskog drvnog klastera.

Ova konferencija je strukovni skup kome je glavni cilj predstavljanje novih izazova evropskog tržišta i usmeravanje na lakše pozicioniranje proizvoda, imajući u vidu zakonodavstvo, svojstva i označavanje građevinskih proizvoda.

Teme su osmišljene na način da odgovore na aktuelna pitanja vezana za Uredbu EU br. 305/2011 za građevinske proizvode, kontrolu fabričke proizvodnje i proizvoda, označavanje građevinskih proizvoda, uvoz i izvoz, energetsku efikasnost, kao i najčešće prepreke u distribuciji.

Planirano je i vreme za postavljanje pitanja predstavnicima nadležnih institucija i kompetentnim osobama iz struke iz Hrvatske i regije. Takođe je planirana interaktivna panel rasprava s proizvođačima kroz predstavljanje vlastitih iskustava na tržištu EU ali i ostalih zemalja.

Poziv je namenjen proizvođačima građevinskih proizvoda, arhitektama i projektantima, a skup se boduje preko Hrvatske komore arhitekata sa 6 bodova.

Broj mesta je ograničen.

Više informacija možete dobiti putem maila: skomac@euroinspekt-drvokontrola.hr