top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


E5J         OKJ      
7      Y      1   1PB
X89   DLJ   BOR      
O M    N      8   AUA
G9H         SE9      
Pretraga  
Novosti

Božo Janković – preduzetnik godine po izboru Ernst i Jang

20.02.2015.

Božo Janković, vlasnik i direktor firme Enterijer Janković iz Novog Sada dobitnik je nagrade Ernst i Jang (EY) Preduzetnik godine 2014.

EY Preduzetnik godine je najprestižnija svetska nagrada za dostignuća u preduzetništvu, koja postoji 29 godina i razlikuje se po tome što promoviše preduzetnički duh, inicijativu i odaje priznanje ljudima koji su postigli uspeh svojom vizijom i inovativnošću. Preduzetnik godine se organizuje u više od 140 gradova i 50 zemalja širom sveta.

Gospodin Božo Janković će predstavljati Srbiju u junu na izboru za Svetskog preduzetnika godine koji revizorsko-konsultantska kuća Ernst i Jang organizuje svake godine u Monte Karlu i u kome će učestvovati predstavnici više od 50 država.

U Srbiji se ova nagrada za dostignuća u preduzetništvu dodeljuje već treću godinu, a ove godine je konkurisalo tridesetak vlasnika firmi.

Kriterijimi za izbor pobednika su preduzetnički duh, finansijski pokazatelji, strategijsko usmerenje, prisustvo na regionalnom ili međunarodnom tržištu.

 


Foto: N1 info