top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


LPX         8G4      
  A    6      9   TF9
K76   TO9   TIQ      
7      M      T   24A
CNI         2LT      
Pretraga  
Novosti

Biesse - savršena kombinacija inovacija i italijanskog umeća na izložbi u Milanu

16.05.2014.

Biesse se vratio na Xilexpo 2014, svetsko bienale - izložbu tehnologije u drvnoj industriji i repromaterijala za industriju nameštaja na Milanskom sajmu, uz ponudu svojih najnovijih high-tech rešenja.
- To je važan događaj i savršena prilika da predstavimo naše najnovije ideje u vezi sa mašinama, integrisanim sistemima i softverima - kaže Rafael Prati, direktor za marketing i komunikacije, komentarišući učešću BIESSE na Xilexpo 2014.
Nakon lansiranja revolucionarnog bSolid softvera, Biesse je napravio još jedan korak u pojednostavljenju numeričkog upravljanja kontrole mašina: jedna, integrisana aplikacija - bSuite, pored bSolid (verzija 2.0), takođe nudi i bVindovs i bEdge inovativne softverske module za vrata/prozora i kant trake. Biesse tehnologija ima za cilj da podrži dizajn aspekt čitavim nizom softverskih paketa za kreiranje i dizajniranje bez granica!


- Softver možda predstavlja granicu šta mašina može da uradi danas, ali bSuite briše sve te granice - objašnjava Rafael Prati. To su softverska rešenja nastala posmatranjem svakodnevnog rada kupca, korisnika Biesse proizvoda. Softer je sa jednostavnim interfejsom dizajniranim tako da garantuje praktičnu svakodnevnu upotrebu mašine. Uz bSuite je postalo lako sprovesti i ideje najkreativnijih arhitekata i dizajnera.
U duhu ove misije, na Xilexpo 2014 Biesse Grupa je postavila Blab - pravu laboratoriju ideja. Značajan deo štanda izdvojen je za praktična iskustva kako bi se osetile prednosti koje Biesse softverski paketi mogu da obezbede onima koji koriste mašine i sisteme Biesse Grupe za rad ne samo sa drvetom, već i sa staklom i kamenom. - U ovom radnom prostoru, posetioci mogu da ispitaju elemente nameštaja i objekte osmišljene od strane vodećih talijanskih i međunarodnih dizajnera koji su proizvedeni korišćenjem tehnilogija Biesse. Biesse kvalitet je najbolje izražen kroz ono šta Biesse mašine stvaraju.


Na sve izazove industrije nameštaja, Biesse reaguje sa tehnološkim rešenjima kreiranim za proizvodnju sa većom efikasnošću i uz smanjenje troškova, ali uz garanciju da proizvod odlikuje visok standard kvaliteta.

Posetioci mogu da razgovaraju sa Biesse stručnjacima i uvere se u mogućnosti Biesse Grupe da obezbedi konkretne odgovore za zadovoljenje svih potreba velikih industrija. Xilexpo 2014 je takođe obezbedio i pozornicu za lansiranje novog biesse.com sajta, koji je redizajniran.
Za više informacija, posetite www.biesse.com.