top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


 D          TE8      
TA     4    2 O   LP9
 8    HMG   T2X      
 U     P    O B   S8A
6TC         QYL      
Pretraga  
Novosti

25. XYLEXPO

Svetsko bijenale tehnologija za obradu drveta i komponenti za industriju nameštaja
24.- 28. maj 2016. - Sajam Milano, zona Rho, Milano

Pred-registracija posetilaca na Xylexpo 2016. je aktivna. Klikom ovde pristupa se platformi za zahtev za besplatnu kartu za ulaz na manifestaciju. Pred-registracija će biti aktivna do 23.5. Karta je validna za jedan ulazak dnevno tokom trajanja sajma.
Bez pred-registracije, ulaz na sajam će se naplaćivati. Ulaznice će biti u prodaji na recepciji po ceni od 15 evra dnevno ili 25 evra za sve dane trajanja sajma.
Trend prijava za Xylexpo 2016 je u skladu sa očekivanjima. Katalog izlagača je on line i konstantno se dopunjava.
Kliknite na sledeći link kako biste mu pristupili: http://www.xylexpo.com/index.php/catalogo_eng

Organizujte svoju posetu sajmu!
Avion
Lufthansa Group, koju čine Austrian Airlines, Brussels Airlines, Germanwings, Lufthansa e Swiss Air, nudi globalnu mrežu koja povezuje najvažnije lokacije u svetu. Kao zvanični prevoznik manifestacije nudi posebne cene i uslove za izlagače i posjetioce Xylexpo-a 2016. Da biste rezervisali let kliknite na www.lufthansa.com/event-booking_en i unesite pristupni kod ITZEXGH u zoni "Access to Your Special Lufthansa Offer". Otvoriće se platforma koja će automatski izračunati popust i dostaviti vam najbolju ponudu.
Hoteli
Uslužni servis sajma u Milanu (L’Hospitality Service), zone Rho je dostupan za sve informacije o smeštaju sa brojnim specijalnim ponudama koje će učiniti ugodnijim boravak u Milanu. Posetioci mogu direktno pristupiti platformi za rezervisanje hotelskih sadržaja klikom na sledeći link:
http://booking.ventanagroup.it/fieramilano/XYLEXPO2016
Metro
Metro staje direktno na sajmu i to Linea Rossa MM1. Stanica Rho-fiera nalazi se u „vangradskoj zoni” metro gradske mreže. Dodatne informacije o prevoznim sredstvima mogu se naći na sajtu http://www.atm.it/en/Pages/default.aspx

Info:
www.xylexpo.com
info@xylexpo.com