toptech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


EJY         M88      
L      M    1     TMN
A5E   9WK   X8G      
L P    2      U   42Y
H4S         5NT      
Pretraga  

O nama

Portal drvne industrije Srbije DRVOTEHNIKA.INFO je informativan, aktuelan i tačan način da se povežete sa stručnjacima i preduzećima iz oblasti drvne industrije. Portal pruža svojim posetiocima korisne informacije iz oblasti drvne industrije, izdvojene po kategorijama. Sadrži bazu podataka o preduzećima u Srbiji razvrstanim prema kategorijama, delatnosti i prema mestu - okrugu. Javite se da uvrstimo podatke i vaše firme u besplatnu bazu portala.

Naš cilj je da poboljšamo komunikaciju i saradnju privrednika i stručnjaka koji se bave preradom drveta i firmi koje sarađuju sa drvoprerađivačima.

DRVOtehnika je revijalni časopis za poslovnu saradnju, marketing, tržište, ekologiju i tehnologiju u preradi drveta, proizvodnji nameštaja, šumarstvu i graditeljstvu. Prvi broj časopisa izašao je 12. oktobra 2003. godine. Časopis izlazi četiri puta godišnje. 

Cilj revijalnog časopisa DRVOtehnika je popularno, informativno, aktuelno i edukativno predstavljanje tehnoloških procesa, preduzeća, pogona, novosti i prakse prerade drveta, proizvodnje nameštaja, graditeljstva i šumarstva, zatim, proizvođača opreme, mašina, alata, okova, boje, lakova, abraziva i drugog repromaterijala radi međusobne saradnje i marketinškog interesa koji se temelji na povezivanju prerade drveta i proizvodnje nameštaja sa tržištem i ciljnim grupama javnosti.

Najnoviji broj časopisa možete pogledati ovde.

Uslove oglašavanja u časopisu DRVOtehnika, pogledajte ovde.

  • Tim portala ne preuzima odgovornost za sadržaj reklamnih poruka
    niti za tačnost informacija u autorskim testovima.